Surfing
Add news
News

Beleef één van de leukste surfcamps in Frankrijk; O’Neill Surflife in Carcans

0 2

Picture this: je wordt wakker van het geluid van vogels en de klotsende golven van de Atlantische Oceaan. Je ritst je tent open. Terwijl je de frisse dennengeur opsnuift, lachen de eerste zonnestralen je tegemoet. Eerst slenter je naar de surffood-tent en stort je je op een stevig ontbijt met croissants en verse smoothies. Samen met je nieuwe surfbuddy’s slenter je daarna naar het strand.
Vijf minuten later sta je met je voeten in het goudkleurige zand, met waanzinnig uitzicht op de beste surfgolven van Frankrijk. Surf’s up! Een nieuwe dag vol mooie beach breaks en nieuwe surfskills ligt letterlijk aan je voeten. Welkom bij één van de leukste surfcamps van Frankrijk in Carcans-Ocean!

Ultieme surfvibe

Het surfcamp in Carcans is één van de best bewaarde geheimen qua surf-hotspots in Frankrijk en Europa. Hier draait alles om een relaxte sfeer en de échte surfvibe zoals je die kent uit jaloersmakende surfmagazines. Surfen, strand, chillen, lekker eten & drinken, yoga en muziek staan centraal.

Mix jouw favoriete strandactiviteiten

Het O’Neill surfcamp ligt midden in de natuur, op slechts 5-10 minuten slenteren van het strand. Het kamp heeft een eigen surfbar en chill out-spots met hangmatten en loungebanken. Wil je behalve surflessen ook yogalessen volgen, beachvolleyballen, frisbeeën, skateboarden, Indo-boarden, je gitaar-skills laten horen of de longen uit je lijf zingen tijdens de Open Mic-night? Dat kan allemaal bij ons surfcamp in Zuidwest-Frankrijk!

Party hard in Lacanau

Natuurlijk organiseert de Surflife-crew gezellige feestjes bij het kamp. Maar wil je een avondje echt goed stappen, dan nemen we je mee naar Lacanau. Op 10 kilometer van ons chille surfcamp ligt deze bruisende stad vol barren en nachtclubs. Lacanau staat bovendien bekend om de internationale surfwedstrijden die er elke zomer plaatsvinden.

O'Neill Surflife Carcans Cantabria Bar Lacanau
France O'Neill Surflife Carcans Carcans-Ocean 1

Relaxen rondom het surfcamp in Frankrijk

Ben je op zoek naar gezellige barretjes maar een minder wild uitgaansleven? Dan wandel je in 5 minuten vanaf de surfcamping naar het knusse Carcans-Ocean. Dit dorp heeft enkele leuke barretjes, restaurants, winkeltjes en een handvol surfshops. Ideaal voor vakantiegangers die helemaal willen opgaan in de relaxte surfvibe.

Surfsafari, wijn en SUP’en

Andere leuke activiteiten die Surflife aanbiedt zijn een dagtrip naar Bordeaux, een bezoek aan de wijnstreek, op surfsafari per fiets en een dagje naar Lac de Hourtin; een groot meer waar je heerlijk kunt zwemmen, windsurfen en SUP’pen.

France Surflife Family Lac Hourtin
France O'Neill Surflife Carcans Camp Chill 1

Dompel je onder in zon, zee, surf & positieve vibes en boek nu je surfvakantie naar het Surflife Carcans Surfcamp in Frankrijk. Surf’s up, we’ll meet you there!

The post Beleef één van de leukste surfcamps in Frankrijk; O’Neill Surflife in Carcans appeared first on Surflife.

Загрузка...

Comments

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

More news:

Windsurf Magazine Online
Windsurf Magazine Online
Real Surf

Read on Sportsweek.org:

Holeriders
Real Surf
Real Surf

Other sports

Sponsored