Potupa Realu, doma prohrál s Šachtarem! Midtjylland utrpěl debakl – Sportsweek.org
Zprávy

Potupa Realu, doma prohrál s Šachtarem! Midtjylland utrpěl debakl

0 7
Potupa Realu, doma prohrál s Šachtarem! Midtjylland utrpěl debakl

Šachtar svého slavného soupeře dokonale zaskočil, když po půlhodině hry vedl už 2:0. Na Teteho gól navázal vlastencem Varane. Třetí ránu pak dostal Real těsně před poločasovou přestávkou, když navýšil Solomon už na 3:0.


Ve druhé půli sice Real dvěma slepenými góly Modriče a Viniciuse snížil a v nastavení se dočkal vytouženého třetího gólu. Ten ale sudí Jovanovič ze Srbska po prošetření u videa kvůli ofsajdu Viniciuse juniora neuznal.
 

Liverpool děkuje za těsné vítězství na hřišti Ajaxu Amsterdam vlastnímu gólu argentinského zadáka Tagliafica. Domácí pak už navzdory hodně otevřenému fotbalu nedokázali na inkasovanou branku reagovat.
 

Formu z loňské sezony si přinesl Bayern Mnichov, který doma rozstřílel Atlético Madrid 4:0, když dva góly dal Kingsley Coman. Atlético inkasovalo čtyři góly v jednom zápase po dlouhých dvou letech, naposledy utrpělo podobný debakl od jiného bundesligového týmu Borussie Dortmund 24. října 2018.


Dánský Midtjylland, který postoupil do Ligy mistrů přes pražskou Slavii, pocítil kvalitu elitní soutěže v domácím utkání s Atalantou Bergamo. Italové si v Herningu s chutí zastříleli už v první půli, kdy Zapata, Gomez a Muriel dali svému týmu vedení 3:0, které pak svěřenci trenéra Gasperiniho s přehledem uhájili a na konci ještě přidali čtvrtý gól.


Manchester City musel v duelu s FC Porto otáčet ztrátu, už ve 14. minutě poslal hosty do vedení Luis Diaz. Brzy se však z penalty prosadil Agüero a po poločasové přestávce favorizovaní CItizens díky Gündoganovi a Torresovi navýšili až na konečných 3:1.


Remízu na poslední chvíli zachraňoval Inter Milán, který doma sice vedl nad Borussii Mönchengladbach díky Lukakovi na začátku druhé půle 1:0, jenže hosté z penalty po trefě Bensebainiho srovnali a pět minut před koncem Hoffman otočil skóre. Posladní slovo si ale vzal kanonýr Lukaku a oslabenému Interu, který má hned sedm hráčů nakažených koronavirem, zařídil aspoň bod.

 

Liga mistrů, středeční výsledky:

Skupina A:
Red Bull Salzburg – Lokomotiv Moskva 2:2 (1:1)

Branky: 45. Szoboszlai, 50. Junuzović - 19. Éder, 75. Lisakovič. ŽK: Szoboszlai – Kulikov.

Bayern Mnichov – Atlético Madrid 4:0 (2:0)
Branky: 28. a 72. Coman, 41. Goretzka, 66. Tolisso. ŽK: Alaba, Müller – Lodi, Koke, Torreira.


Skupina B:
Real Madrid – Šachtar Doněck 2:3 (0:3)

Branky: 54. Modrić, 59. Vinícius Júnior – 29. Tetê, 33. vlastní Varane, 42. Solomon. ŽK: Asensio, Militao – Kornijenko, Bondar.

Inter Milán – Borussia Mönchengladbach 2:2 (0:0)
Branky: 49. a 90. Lukaku - 63. z pen. Binsibajní, 85. Hofmann. ŽK: D'Ambrosio, De Vrij, Handanovič – Kramer. 
 

Skupina C:

Manchester City – FC Porto 3:1 (1:1)
Branky: 21. z pen. Agüero, 65. Gündoğan, 73. Torres – 14. Díaz. ŽK: Walker, B. Silva, Cancelo, García, Fernandinho - Pepe.

Olympiakos FC – Olympique Marseille 1:0 (0:0)
Branka: 90+1. Kouka. ŽK: Kouka.
 

 

Skupina D:
Ajax Amsterdam – Liverpool FC 0:1 (0:1)

Branka: 35. vlastní Tagliafico. ŽK: Milner, Alexander-Arnold (oba Liv.).

 

FC Midtjylland – Atalanta Bergamo 0:4 (0:3)
Branky: 26. Zapata, 36. Gómez, 42. Muriel, 88. Mirančuk. ŽK: Sisto - Romero.

 

Загрузка...

Comments

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

More news:

Read on Sportsweek.org:

Ostatní sporty

Sponsored