Новости

Eesti kurlingupaar Marie Kaldvee ja Harri Lill tuli kodusel kõrgetasemelisel MK-etapil kolmandaks

0 0

Alagrupimängud puhaste paberitega läbinud Kaldvee ja Lill jõudsid otse MK-etapi poolfinaali. Poolfinaalis pidid aga maailmameistrivõistluste hõbemedalistid vastu võtma kaotuse Tšehhi kurlingupaarilt Julie Zelingrova ja Vitek Chabicovsky tulemusega 4:10.

Harri Lill kommenteeris, et raskesse seisu pani kurlingupaari kaotus esimeses voorus. “Andsime esimeses mänguvoorus vastasele neli punkti ja see pani meid raskesse positsiooni. Ülejäänud mängu mängisime tegelikult hästi, kuid võtsime riske ning seekord need kohati realiseerusid,” kommenteeris Lill.

Finaalis kohtusid tšehhid Norra kurlingupaariga Kristin Skaslien ja Magnus Nedregotten ning võitjaks tuli taaskord eestlasi alistanud kurlingupaar tulemusega 8:6. Seega teel MK-etapi võiduni alistasid noored Tšehhi sportlased maailmameistrivõistlustel hõbeda võitnud eestlasi ning pronksmedalistidest norrakaid.

Pronksimängus oli Kaldvee ja Lille vastaseks Tšehhi kurlingu esipaar Zuzana Paulova ja Tomas Paul. Tasavägise mängu võitja selgus viimases voorus, kui Marie Kaldvee viimane vise tõi eestlastele otsustava punkti ja võidu tulemusega 6:5.

Tondiraba jäähallis toimunud MK-etapil lisaks Kaldveele ja Lillele esindasid Eestit kurlingupaarid Karoliine Kaare ja Marten Padama ning Margit Peebo ja Aleksander Andre, kes sel korral võistluse lõppvooru ei pääsenud.

Segapaaris kurlingu MK-etapp WCT Tallinn Mixed Doubles International 2024 toimus Tallinnas üheksandat korda ning võistles 18 võistkonda, mis on maksimaalne arv osalejaid.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored