Новости

Eesti koondis alustas Rahvuste liiga hooaega napi kaotusega Slovakkiale

0 0

Eesti meeste koondis pidas täna, 5. septembril Rahvuste liiga hooaja esimese kohtumise. A. Le Coq Arenal mindi vastamisi Slovakkiaga, kelle vastu saadi napp 0:1 kaotus.

Mängu alustasid mõlemad meeskonnad küllaltki ettevaatlikult – ründetegevuses suuri riske ei võetud ning kaitses tegutseti kindlalt. Kuigi löögile pääses rohkem Slovakkia, hoidsid Eesti kaitsjad ja puurilukk Karl Jakob Hein terve kolmveerandtunni oma seljataguse puhtana. Avapoolaja parim väravalöömisvõimalus kuulus seejuures hoopis Eestile: 14. minutil leidis Vlasiy Sinyavskiy hea sööduga rünnakule tõusnud Michael Schjønning-Larseni, kes saatis värava ette terava söödu, mille võrku toimetamisest jäi Rauno Sappinenil puudu väga vähe.

Eesti väravasuul tegutsenud Hein näitas avapoolajal korduvalt suurepärast tegutsemist. 21. mänguminutil tõrjus ta võimsalt Tomáš Suslovi hea löögi ning eestlane hoidis seljataguse puhatana ka László Bénesi 45. minuti löögiürituse järel.

Ka teise poolaja algul säras Hein heade tõrjetega, kui luhtas vastase 50. ja 57. minuti löögiüritused. 61. mänguminutil jõudis Eesti juhtväravale küllaltki lähedale, kui karistuslöögijärgses olukorras tõstis Martin Miller palli tagasi värava ette ning Alex Matthias Tamm pääses peaga löögile, ent vastase väravavaht püüdis. Tamm proovis taas peaga kaks minutit hiljem, ent siis jäi löök liiga nõrgaks ning oli väravavahile kerge saak.

68. minutil pani Eesti enam kui 6000 pealtvaataja rõõmuks vastase väravavõrgu sahisema. Milleri ja Tamme hea tegutsemise järel pääses palliga vabasse vette Rauno Sappinen, kes mängis end vastase kaitsjatest mööda ning toimetas terava nurga alt palli võrku. Rõõm jäi aga üürikeseks, sest äärekohtunik tuvastas rünnakul suluseisu ning värav läks seetõttu tühistamisele. Juba järgmisest momendist jõudis juhtväravani hoopis vastane, kui täpne oli Tomáš Suslov.

Eesti koondise ind ja võidutahe kaotusseisu jäämise järel ei raugenud. Kuigi Slovakkia väravale järgnenud 20 minuti jooksul oli viigistamiseks mitmeid võimalusi, ei õnnestunud Eestil neid realiseerida ning lõpuvile kõlades tuli tunnistada vastase 1:0 paremust.

Pühapäeval, 8. septembril ootab koondist võõrsil Rahvuste liiga kohtumine Rootsiga. Stockholmis Strawberry Arenal kõlab avavile kell 21.45.

jalgpall.ee

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored