Новости

Homme toimub Tallinna Lauluväljakul juba kolmekümne seitsmendat korda Eesti suurim kevadine liikumissündmus Maijooks

0 0

Jooksu- ja käimisdistantside starti lähevad nii tippjooksjad kui tuhanded liikumisharrastajad. Laupäeval, kell 13 starditakse Tallinna Lauluväljaku Mere alleelt seitsmekilomeetri pikkusele Maijooksu rajale. Favoriitidena lähevad seitsmekilomeetrise jooksu starti Kaisa Kukk, Jekaterina Mirotvortseva, Evelin Talts ning mitmed teised.

Keskkonnaagentuuri prognoosi kohaselt on laupäeval Lauluväljaku ümbruses ideaalilähedane jooksuilm. “Ilm on päikesepaisteline, jahutavalt tuuline ja soe,” annab sünoptik Helve Meitern teada.

Maijooksu programmi kuuluvad ka Limpa lastejooksud, toimub tervisemess, avatud on eksklusiivne meestehoid ning suurel kevadkontserdil astub üles Smilers.

Maijooksule saab registreerida internetilehel www.jooks.ee reede õhtul kella 17.00-ni. Laupäeva hommikul alates kella kümnest saab jooksu-, käimise- või kepikõnnidistantsidele kirja panna Tallinna Lauluväljakul asuvas sekretariaadis.

Eesti suurimal naiste tervise- ja liikumissündmusel on kolmekümne kuue aasta jooksul sportlikult aega veetnud üle kahesaja tuhande tubli naise. Esimene Maijooks toimus juba 1988. aastal.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored