Halterofilia
Añadir Noticia
Noticias

CAMPIONAT D’HALTEROFÍLIA DE LA C.V. JÚNIOR “TROFEU LORENZO CARRIÓ” I ABSOLUT “TROFEU JULIÁN PEREA”.

0 62

Recordar que para les festes de “Sant Bernat”, el próxim dissabte 17 de juliol, en el Pabellón Halterofília “Julián Perea” celebrarem el CAMPIONAT D’HALTEROFÍLIA DE LA C.V. JÚNIOR “TROFEU LORENZO CARRIÓ” I ABSOLUT “TROFEU JULIÁN PEREA”.

La vesprada del divendres, 9 de juliol de 2021 sessió amb els infantils i cadets de l’Halterofília Alzira. Moltes gràcies a l’Ajuntament, en especial al departament d’Esports i al de Cultura. Hem tingut la sort hui de comptar amb el regidor de Cultura Alfred Aranda i Mata. També agrair els detalls que han tingut amb els nostres alçadors per part també del Serval. Moltes gràcies per participar.

Millors atletes infantiles:

1º THIARA GISELL SALDIVAR GASCÓN
2º ALEX  RAMIRO CARPI
3ª SHEILA  DAS NEVES HERRADA

Millor marca masculina sub-15 en un total olímpic de 123 kg, Héctor Soto Mira, clasificat para el Campeonat de España de Halterofília sub-15.

Millor marca femenina sub-17 en 90 kg de total olímpic, Andrea Bernia Rostoll. Clasificada para el Campeonat de la C.V. de Halterofília en les categorías de júnior y absoluta.

Millor marca masculina sub- 17, en 175 kg en t.o., Robert Strojnowski Rostoll, clasificar para el Campeonato de la C.V. de Halterofília en la categoría júnior.

El dissabte de matí del 10 de juliol, celebraren també la 3ª JORNADA NALCIONAL DE LLIGA D’HALTEROFÍLIA a ALZIRA, 2021. Amb la participació femenina i masculina dels clubs d’HALTEROFÍLIA CABANYAL i HALTEROFÍLIA ALZIRA.

La millor marca femenina absoluta se la emportá Paula Viocent Bosch en la categoría de 55 kg y un total olímpic de 113 kg del Club Halterofília Cabanyal, y la millor marca fémina local va ser para Yaiza Salazar García en la categoría de 58 kg y un total olímpic de 104 kg.

El millor halterófilo va ser Cristian Castillo Montemayor de la categoría de 81 kg en un t.o. de 230 kg del Club Halterofília Cabanyal.

El millor alzireny va ser Jorge Doménech Chonet, en la categoría 67 kg y un t.o. de 192 kg. Va estar present en la competició el regidor d’esports Fernando Pascual.

Загрузка...

Comments

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

More news:

Read on Sportsweek.org:

Otros deportes

Sponsored