Spartak Trnava - Slovan Bratislava (pohled USP) (17.10.2021) – Sportsweek.org
Zprávy

Spartak Trnava - Slovan Bratislava (pohled USP) (17.10.2021)

0 9

Niekoľko týždňov dozadu nám odpadol nemenovaný súper na konfrontáciu a tak v súvislosti s blížiacim sa derby, ozývame sa našim starým priateľom z malej dedinky neďaleko Bratislavy, s návrhom spoločného stretnutia sa za účelom rekreácie s vekovým obmedzením do 25 rokov, v dohodnutom formáte 20x20 kľudne aj s ich kamarátmi z pivnej republiky. Na koľko odpoveď nášho roky prehrami ťažko skúšaného súpera bola sebavedomá a zamietnutá s návrhom spoločnej seansy vo formáte banda na bandu bez akýchkoľvek obmedzení, je nám jasné, že trnafčané budú mať za chrbtom viac ako len svojich kamarátov z Ostravy (asi už im konečne vrátili peňaženku????). Samozrejme ich návrh prijímame a na našich starých priateľov sa teda hecujeme a mobilizujeme, čoho výsledkom je niečo málo cez 170 ľudí (vis foto), z čoho nás prišlo podporiť 24ks z Wisly Krakow a 8ks z Austrie Viedeň. Ruch v tomto počte zastúpenie nemal, nakoľko sme si nemohli nevšimnúť, že niektoré fanúšikovské portály píšu opak (netušíme odkiaľ čerpali informácie). Zraz vyše 140 slovanistov a ich kamarátov prebieha v skorých ranných hodinách a o cca 10:00 je celá družina hubárov pripravená vyraziť na miesto, ktoré nám mali trnaváci ukázať už v Sobotu. Keďže sa tak nestalo, sme odkázaní čakať na ich správu a navigáciu. Nevedno s kým sa skupiny RBA & G16 & GKS chceli stretnúť, keďže ako sami píšu, zraz mali okolo 12:00 a na nimi uverejnenej fotke narátame 180 ľudí jedine trnafskou matematikou. Pravdepodobne vo svojom reporte iba zabudli uviesť, kde svoj zraz mali????. Nemôžeme teda dlhšie čakať a vraciame sa naspäť do Bratislavy, aby sme stihli vlak a následný futbal. Pre nás z celkom pochopiteľných dôvodov nemáme v pláne nechať našich normálov a ultras v počte okolo 350 ľudí, na futbale u nášho rivala podporeného zahraničnými posilami samotných. Prečo, to videla veľká časť Európy... Na štadióne nás už pred výkopom chodia zdraviť chlapci z domácej údery z bočnej tribúny, čo slovanistov nenechá chladných a ako odzdravenie po nich hádžu zopár svetlíc. Písať teda o zahádzaní normálov a ich následnom bránení je viac než vtipné ????.

Krátko po úvodnom výkope uz všetci videli čo sa dialo, športovo však musíme priznať, že domáci mali akciu na akékoľvek pomery dobre pripravenú. Nás teší, že reakcia nášho sektora bola viac než adekvátna a ľudia sa prebíjajú cez plot strážený securitkou, ktorá sa venuje iba tomu, ako znepríjemniť náš vstup na ihrisko, za voľne čakajúcim súperom. Najmä z dôvodu nášho nadšenia, že sa konečne uvidíme tvárou v tvár mimo civilizácie s našim odvekým súperom sme sklamaní, že si domáci vybrali možnosť stretnúť sa na hlavnej hracej ploche za účelom výmeny záhradkárskych tipov a trikov. Určite by sme sa vyhli viacerým nepríjemnostiam spojených s týmto typom zábavy, aj keď tento typ má čo to do seba????. Ostáva len veriť, že do budúcna bude možnosť sa s našimi súpermi stretnúť aj mimo zraku širokej verejnosti, kde už nebude možnosť utiecť späť na tribúnu.

Na záver chceme poprosiť domácich trávnikárov, aby do budúcna polievali trávnik o čo si menej, keďže v kopačkách jazdiť na výjazdy naozaj odmietame a tenisky ako bolo vidieť, nie sú na mokrý povrch vhodné????. Do skorého videnia milí priatelia. Športu zdar a futbalu zvlášť!

USP

Загрузка...

Comments

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

More news:

Read on Sportsweek.org:

Ostatní sporty

Sponsored