Reedel sõidetud meeste lühikavas tegid hea esituse nii Aleksandr kui Mihhail Selevko. Mõlemal tuli eksimus neljakordsel hüppel, kuid teised hüpped õnnestusid hästi. Aleksandr kogus vennast mõnevõrra enam punkte sammude seeria ja piruettide eest ning sai ka komponentide hinde pool punkti kõrgema. Kokkuvõttes andsid kohtunikud Aleksandr Selevkole lühikava eest 83,32 punkti, mis oli päeva kolmas tulemus. Mihhail Selevko lõpetas lühikava 5. kohal punktisummaga 78.93. Arlet Levandil tulid eksimused kahel hüppel ning kogutud 65,90 punkti tähendas kahekümne kolme võistleja seas lühikavas 13. kohta.

Vabakavas uisutas vendadest Selevkodest esmalt Mihhail, kes tegi väga hea esituse kogudes 154,02 punkti, mis jäi tema isiklikule rekordile alla vähem kui kahe punkti jagu. Vabakavas suutis Mihhaili tulemuse üle sõita ainult valitsev Euroopa meister Adam Siao Him Fa Prantsusmaalt, kes ka võistluse võitis (punktid 272,38). Vabakavas saadud teine koht tõstis Mihhail Selevko kokkuvõttes viiendalt kohalt kolmandaks koondsummaga 232,95 punkti. Teise koha säilitas ka lühikava järel teine olnud Lukas Britschgi Šveitsist (punktid 233,32).

Lühikava järel kolmandat kohta hoidnud Aleksandr Selevko esitus täna aga lagunes ning hüpetel tuli mitu kukkumist. Vabakava eest andsid kohtunikud 125,56 punkti, mis kukutas lõpptabelis Selevko kaheksandale kohale (punktisumma 208,88). Arlet Levandi oli vabakavas üheksas saades 140 punkti ja tõusis kokkuvõttes kaks kohta 11. kohale punktidega 205,90. Protokoll.