Новости

Eesti kurlingu naiskond tuli kodusel MK-etapil teiseks

0 1

Eesti esindusnaiskond Liisa Turmanni juhtimisel lõpetas nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba jäähallis toimunud MK-etappi teisel kohal. Finaalis pidid eestlannad tunnistama Türgi paremust.

Finaalis kohtus Eesti naiskond Türgi esindusega, kellega Eesti hakkab võistlema ka Euroopa meistrivõistluste tugevaimas A-divisjonis.

MK-etapi finaalkohtumine algas tasavägiselt ning Eesti naistel õnnestus teises voorus võita üks punkt ning kolmandas voorus rööviti vastaselt veel kaks punkti lisaks.

Mängu teine pool eestlannadel paraku ebaõnnestus. Neljandas voorus võitis vastane viimase kivi eelise toel kaks punkti ning viies voor lõppes nullseisuga. Kuuendas õnnestus aga Türgil röövida kaks punkti ning seitsmendas voorus röövis vastane veel ühe punkti lisaks. Kohtumine lõppes Türgi tugevas eduseisus 7:3.

Eesti tulemuseks on MK-etapi teine koht. Turniiri jooksul sai Eesti seitsmest peetud kohtumisest neli võitu ja kolm kaotust. Kolmanda koha sai Norra, kes alistas pronksimängus Rootsi esinduse.

Eesti kurlingunaiskond mängis koosseisus Erika Tuvike, Kerli Laidsalu, Heili Grossmann ja kapten Liisa Turmann. MK-etapp NCT Tallinn Ladies Challenger 2024 toimus Tallinnas kaheksandat korda ning osales 15 naiskonda.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored