Новости

Virtuaaljooks: аjalooline Tarekese lasteaia virtuaaljooks 2024

0 1

25. septembril leidis Kohtla-Järve Spordikeskuse Ahtme kergejõustikuhallis aset ajalooline sündmus. Liikumisõpetaja Irena Budanova eestvedamisel osalesid lapsed Swedbanki Tallinna Maratoni virtuaalsel lastejooksul. Ürituse eesmärgiks oli terviseedendus ja eestikeelsele haridusele ülemineku toetamine. Avapaugu andis ühissoojendus, kus muusika saatel lapsed häälestusid eesootavale väljakutsele. Starti anti rühmade kaupa, kokku osales kaheksa rühma (sõime-, aia-, ning tasandusrühmad ja koolieelikud). Kõigil suurtel ja väikestel jooksusõpradeltuli läbida 150m distantsi. Erilist õhkkonda lõid lapsevanemad, kes elasid valjult lastele kaasa ning lasid tunda, et iga laps on tänase päeva võitja. Lapsed olid premeeritud uhke medali, diplomi ja torusalliga. Energiavarude taastamiseks ootas lapsi rühmades magus amps.

Lapsevanemate tagasiside:Andrei Vrabie: „Tähtis ja õige on alustada spordi tegemisega juba varases eas. Lapsed tunnetasid võistlusatmosfääri. Tavaliselt lapsedon pigem vaatleja rollis. Täna oli meeldiv näha, et lapsed olid aktiivsed osalejad. Leo Isidorile väga meeldis. Üritus oli hästi korraldatud, õhkkond oli positiivne. Kõik oli heal tasemel“.

Svetlana Tsmõhh: „Laps oli juba päev enne nii põnevil. Leidis medali jaoks koha, et nähtavale kohale üles riputada. Näha oli, et lapsed võtsid asja väga tõsiselt. Oleme nende üle väga uhked“.

Mihhail Vikentjev: „Suurepärane spordipäev. Tarekese lasteaia meeskond lõi tingimused, milles kõik lasteaia lapsed suhtlesid omavahel. See soodustab sotsiaalsete oskuste arengut. Nii lastel kui ka täiskasvanutel oli huvitav, kõiki osalejaid ootasid kingitused“.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored