Новости

Kes kroonitakse tänavu rannajalgpallis Eesti meistriks?

0 0

Sel nädalavahetusel, 10. ja 11. augustil peetakse Pärnus Düünil rannajalgpalli Meistriliiga hooaja viimased kohtumised, mille järel selgub, kes meeskondadest tõstab enda pea kohale selleaastase meistrikarika.

Liidrina läheb Meistriliiga teisele etapile vastu SK Augur Enemat/Coolbet, kel õnnestus avanädalavahetus läbida puhaste paberitega ning teenida liigatabelisse üheksa punkti. Meeskonnale järgneb kuue silmaga Nõmme BSC Olybet ning valitsev Eesti meister BSC Thunder Arvutitark läheb viimastele mängudele vastu kolmandalt positsioonilt, olles kogunud kolm punkti. BSC Pärnu Tervis koduses liigas punktiarvet avanud ei ole ning paigutub tabelis neljandale reale.

Iga meeskonna jaoks on laual veel üheksa punkti, sest turniiri süsteem näeb ette, et kõik võistkonnad mängivad omavahel korra läbi, mis tähendab, et meeskondi ootab ees kolm mängu. Etapi avakohtumises lähevad vastamisi BSC Thunder Arvutitark vs. Nõmme BSC OlyBet, kes panevad palli mängu laupäeval, 10. augustil kell 11.30.

Kõik Meistriliiga mängud peetakse Pärnus Düün rannakus. Sissepääs mängudele on tasuta.

Ajakava:
Laupäev, 10. august
11.30 BSC Thunder Arvutitark vs. Nõmme BSC OlyBet
12.40 BSC Pärnu Tervis vs. SK Augur Enemat/Coolbet
15.15 Nõmme BSC OlyBet vs. BSC Pärnu Tervis
16.00 BSC Thunder Arvutitark vs.SK Augur Enemat/Coolbet
Pühapäev, 11. august
12.00 BSC Pärnu Tervis vs. BSC Thunder Arvutitark
13.00 SK Augur Enemat/Coolbet vs. Nõmme BSC OlyBet

Pildil Nõmme Olybeti mängija Mantas Makutunovicius ning Pärnu Tervise jalgpallur Genet Õunapuu palli pärast heitlemas. Foto: Mihkel Naukas

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored