Новости

Pühapäeval näeb Jõhvis kettaheiteduelli Euroopa meistri ja Lõuna-Ameerika tšempioni vahel

0 0

Sel pühapäeval, Jõhvis Heino Lipu staadionil toimuval kettaheitevõistlusel tuleb duell Euroopa meistri Kristjan Čehi ja Lõuna-Ameerika tšempioni Claudio Romero vahel. Mõlema mehe jaoks on tegemist Pariisi olümpiamängude peaprooviga.

Järgmisel nädalal Pariisis algavatel olümpiamängudel on meeste kettaheide kindlasti üheks kergejõustikuprogrammi maiuspalaks. Favoriidikoormat kannab ka Eestis harjutav Kristjan Čeh, kes on eelmisel aastal Jõhvi kergejõustikuõhtul heidetud Sloveenia rekordiga (71.86) Heino Lipu staadioni rekordiomanik.

Valitseva Euroopa kettaheitemeistri Kristjan Čehiga tuleb rinda pistma 2023. aasta Lõuna-Ameerika meister ja Tšiili rekordimees Claudio Romero (isiklik rekord 67.29), kelle mõlema jaoks on Jõhvi võistlus olümpiamängude peaprooviks. Olümpiaks valmistuvate kettaheitevägilastega püüavad konkureerida Eesti meister Priidu Niit, Eesti meistrivõistluste pronksmedalimees Gevin Genro Paas, paraolümpiaks valmistuv Egert Jõesaar ning teised meie paremad.

Pühapäeval on Heino Lipu staadionile oodatud nii täiskasvanud kui lapsed. Kohale tasub tulla aegsasti, sest pärastlõunal alates kell 15.00 on koostöös Eesti Kergejõustikuliiduga avatud Laste Kergejõustiku töötuba, kus lapsed saavad tutvust teha ja end proovile panna erinevatel kergejõustikualadel – hoota kaugushüpe, teivashüpe, tõkkejooks jm. Kõigile töötoa läbijatele on auhinnaks diplom.

Samuti on kõigil pealtvaatajatel soovi korral võimalik ennustada kettaheite võitja tulemust. Kolm täpsemat ennustajat saavad Toila Spa hotellilt tasuta külastuspaketi kahele ning Kristjan Čehi autogrammiga T-särgi.

Kettaheitevõistlus Jõhvi Discus algab pühapäeval, 21. juulil kell 17.00 Heino Lipu staadionil. Pealtvaatajatele on staadionile sissepääs tasuta.

foto European Athletic

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored