Новости

Син Девіда Бекхема закінчив з професійним футболом заради кар'єри моделі

0 0

Син легенди англійського футболу Девіда Бекхема, гравець другої команди англійського клубу "Брентфорда" Ромео Бекхем вирішив завершити професійну кар'єру у 22 роки.  Він відхилив пропозицію про продовження контракту зі своїм клубом, при цьому повідомив, що не шукає новий клуб, а взагалі вирішив закінчити з професійним спортом. Про це повідомляє видання Talksport.

За інформацією видання, 22-річний син Девіда Бекхема вирішив сфокусуватися на кар'єрі моделі та вже приєднався до одного з топових модних агентств в Парижі.

Як відомо, Ромео Бекхем приєднався до "Брентфорда Б" у січні 2023 року. Він переходив в англійський клуб у статусі найкращого асистента юнацького чемпіонату MLS (США), забивши 2 голи та віддавши 10 результативних передач у 20 матчах.

Варто зазначити, що модельний бізнес також є рідним для батьків Ромео. Як повідомлялося раніше, напередодні Девід Бекхем знявся в рекламній кампанії Hugo Boss. А про модний бізнес матері ексфутболіста – Вікторії Бекхем – Netflix знімає документальний фільм.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored