Новости

Італійську футбольну зірку Андреа Пірло знов звільнили з посади тренера

0 16

Футбольний клуб "Сампдорія", який виступає в італійській Серії В, звільнив з посади головного тренера Андреа Пірло. Про це повідомляє Sky Sport Italy.

Видання зазначає, що 45-річний італієць працював із генуезькою командою з літа 2023 року. Минулого сезону Пірло не зміг повернути "Сампдорію" в Серію А: його команда програла "Палермо" в першому раунді плей-оф за підвищення в класі.

У новому сезоні "Сампдорія" також не показала позитивного результату. У трьох матчах підопічні Пірло двічі програли та один раз зіграли у нічию.

Варто зазначити, що "Сампдорія" була третім клубом у тренерській кар'єрі Пірло. До цього легендарний футболіст пробував свої сили як тренер у "Ювентусі" та турецькому "Фатіх Карагюмрюк". Однак значних успіхів там не мав.

За даними ЗМІ, очікується, що на посаді головного тренера "Сампдорії" Пірло замінить Андреа Соттіль, останнім місцем роботи якого була "Салернітана".

Пірло вважається одним із найкращих італійських півзахисників 2000-х років. Бронзовий призер олімпійських ігор 2004, чемпіон світу 2006 року, віцечемпіон Європи 2012, двічі володар кубка Ліги Чемпіонів та Суперкубку УЄФА. Також Пірло належить рекорд італійської Серії А за кількістю голів, забитих зі штрафних — 28.

Як повідомлялося раніше, у віці 76 років після тяжкої хвороби помер колишній головний тренер збірної Англії Свен-Йоран Ерікссон.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored