Новости

Співробітника ТЦК, котрий фіктивно оформлював на службу футболістів з Івано-Франківська, отримав штраф

0 0

Калуський районний суд виніс вирок у провадженні командира роти охорони Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомляє ДБР.

В його підрозділі фіктивно проходили службу футболісти місцевого професійного клубу, які до того ж безпідставно отримали від держави майже 1,5 млн грн матеріального забезпечення.

Встановлено, що у роті охорони проходили службу семеро чоловіків, які є гравцями та тренерами місцевої професійної футбольної команди. Всі вони на службу не з’являлися та не виконували жодних військових обов’язків. Суд визнав посадовця винним у недбалому ставленні до військової служби (ч. 4 ст. 425 КК).

Врахувавши щире каяття обвинуваченого і те, що він повністю відшкодував завдані державі збитки, суд призначив йому штраф у розмірі 221 тис. грн.

Під час досудового розслідування фігуранта було відсторонено від виконання обов’язків. Він переведений на службу в інший підрозділ.

Запись Співробітника ТЦК, котрий фіктивно оформлював на службу футболістів з Івано-Франківська, отримав штраф впервые появилась 368.media.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored