Новости

Руслан Ротань розкритикував українські клуби, які не відпустили футболістів на Олімпіаду

0 6

Цього року збірна України вперше в історії потрапила на змагання з футболу на Олімпійських іграх, але вилетіла з боротьби за медалі, посівши третє місце у групі. Тренер команди Руслан Ротань вважає, що це сталося, зокрема, через неучасть багатьох українських топ-футболістів.

Про це тренер олімпійських футболістів в коментарі на YouTube-каналі ВЗБІРНА

"Немає потреби про це дискутувати, це вже стало частиною історії. Те, як клуби поставилися до цього турніру... Варто звернути увагу на команди на кшталт Аргентини. Вони здобували перемоги та на Олімпійських іграх, і на чемпіонаті світу. Вони привозять сюди найсильніший склад. Чому для них цей турнір не другорядний, а для нас він, перший і другорядний? Це для мене незрозуміло", — сказав Ротань.

Він додав, що задоволений грою своїх підопічних, але вважаю, що з іншим складом були б інші результати. Зокрема та команда, яка виборола вихід на Олімпіаду, була зіграною і інакше представила б Україну.

"Але сталося як сталося. Прийшли гравці відповідного рівня. Я хочу, щоб це розуміли, особливо журналісти. Читав кілька статей, де, на жаль, ситуацію інтерпретують інакше – ніби я скаржуся, що когось не відпустили. Жодним чином. Це зачіпає футболістів, які тут, вони – справжні молодці, я їм вдячний", — сказав Ротань.

Як повідомляли Українські Новини, збірна України з футболу пограла вирішальний матч на Олімпіаді-2024 у Парижі. Підопічні Руслана Ротаня поступилися збірній Аргентині з рахунком 0:2 і покинула змагання. У чвертьфінал пройшла власне Аргентина та Марокко.

Свій перший матч на Олімпіаді збірна України програла збірній Іраку, хоча вважалася фаворитом зустрічі. Другий матч у групі — проти збірної Марокко — українці виграли з рахунком 2:1. Таким чином, українці посіли третє місце у групі.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored