Новости

Історія ФК «Дніпро»  1999 рік  Серпень

1 серпня 1999 року «Дніпро» проводив матч 5 туру в Маріуполі з місцевим «Металургом».

«Дніпро» вийшов на поле у такому складі:  Микола Медін (капітан), Олександр Поклонський, Геннадій Приходько, Сергій Задорожний, Богдан Шершун, Сергій Матюхін, Андрій Зубченко, Олександр Савенчук, Георгій Стратулат, Сергій Валяєв, Сергій Шевцов.

На заміну в другому таймі виходили Максим Калиниченко, Сергій Косілов та Віталій Бєліков. В запасі залишились: Максим Старцев, Геннадій Козар, Олексій Телятников, Ігор Хоменко.

Як і в матчі з «Шахтарем», наша команда справила непогане враження своєю грою. Чітко видно, що «Дніпру» значно легше діяти на контратаках в гостях, ніж мучитися у позиційному нападі вдома.

Пропустивши швидкий мяч (на 8-й хвилині відзначився Микола Волосянко), дніпряни пішли на перерву, ведучи в рахунку – 2:1. Голи забили Сергій Валяєв і Олександр Савенчук.

В середині другого тайму маріупольцям вдалося зрівняти рахунок. В останні 20 хвилин команди грали на зустрічних курсах. Здобути перемогу могли обидві команди, та щастя посміхнулося господарям – на 86-й хвилині вихованець дніпровського футболу Ігор Плотко завдав потужного удару зі штрафного. Закритий гравцями Микола Медін не встиг вчасно зреагувати. 3:2

«Дніпро» залишився на останньому місці в турнірній таблиці. Наступний тур через шість днів. «Дніпро» прийматиме на «Метеорі» тернопільську «Ниву».

.

Сторінка матчу «Металург» М – «Дніпро» – https://dniprohistory.blogspot.com/p/1-1999-5-32.html

Сторінка «Дніпро в сезоні 1999/2000» – https://dniprohistory.blogspot.com/p/19992000_13.html

Розділ «Історія Дніпра за роками» – https://dniprohistory.blogspot.com/p/blog-page.html

.

rosl_79,  спеціально для FCDNIPRO.COM

.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored