Новости

Сербські ЗМІ розкритикували українського футбольного коментатора Вацка через його вислови про "Партизан"

0 3

Сербська преса розкритикувала українського телекоментатора Віктора Вацка через його вислови про белградський "Партизан" перед матчами з київським "Динамо" у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Про це пише tribuna.com. 

Напередодні Вацко обурився через те, що "Партизан" зіграв товариський матч з московським "ЦСКА", назвавши цю подію "братський кубок". Коментатор вважає, що таким чином серби "наплювали на мораль та закон".

"Футболісти "Динамо" повинні вийти на два матчі з цими пі**рами й розмазати їх по газону, закопати на**й під землю... Мені по**й, який футбол покаже "Динамо"...футболісти київського "Динамо" зобов’язані просто на**й знищити цих пі**рів на полі", - сказав Вацко на своєму YouTube-каналі.

 

Сербське ЗМІ "Новости" зазначило, що Вацко не місце в спорті.

"Українські ЗМІ останніми днями багато пишуть про цей матч, особливо підкреслюють національну нетерпимість, і найкраще це продемонстрував журналіст Віктор Вацко, який на своєму YouTube-каналі дуже відверто демонстрував свою ненависть до "Партизана" та Сербії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ФК "Динамо" скасувало усі двосторонні заходи із сербським клубом "Партизан" через підтримку останнім країни-агресора Росії. 

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored