Новости

ФК "Динамо" скасувало усі двосторонні заходи із сербським клубом "Партизан"

0 3
ФК

Футбольний клуб "Динамо" скасовує всі двосторонні заходи із сербським клубом "Партизан" через підтримку останнім країни-агресора Росії. Про це йдеться в повідомленні пресслужби клубу.

"ФК "Динамо" засуджує всіх, хто допомагає Росії, зокрема, підтримує російський спорт. Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну. Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК "Партизан" у змаганнях на території Росії, нами ухвалено рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу. Також нами ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах", - йдеться в ньому.

Афіша. Фото: ФК Афіша. Фото: ФК "Динамо"

Водночас зазначається, що попри результати жеребкування, клуб є частиною великої родини УЄФА, саме тому "Динамо" поважає світові футбольні принципи та традиції, поважає суперників і дотримується принципу fair-play на полі та поза його межами.

"Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту", - наголосили у "Динамо".

Як повідомляли Українські Новини, 14 липня українському футболу виповнилось 130 років. Саме в цей день 1894 року у Львові відбувся перший офіційно зареєстрований футбольний матч, який став початком розвитку українського футболу.

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored