Новости

Колишній головний тренер національної збірної КНР з футболу постав перед судом за звинуваченням у хабарництві

0 22
Колишній головний тренер національної збірної КНР з футболу постав перед судом за звинуваченням у хабарництві

Народний суд середнього ступеня міста Сяннін (провінція Хубей, Центральний Китай) провів судове засідання у справі колишнього головного тренера національної чоловічої збірної Китаю з футболу Лі Те.

Про це повідомило Інформаційне агентство Сіньхуа.

Лі, який був тренером збірної Китаю з січня 2020 року до грудня 2021 року, звинувачується у дачі та одержанні хабарів, а також в участі у договірних матчах.

За заявою прокуратури, Лі Те звинувачується у дачі та одержанні хабарів під час перебування на посаді головного тренера національної чоловічої збірної, а також під час роботи у місцевих футбольних клубах.

Як зазначається в обвинувальному висновку, у період з 2019 по 2021 рік Лі Те використав свої повноваження та положення на посаді головного тренера національної збірної та команди кандидатів у національну збірну з футболу, щоб сприяти відповідним організаціям та особам у таких аспектах, як відбір гравців у збірну, виграші у матчах та підписання контрактів із клубами. За вказаний період він незаконно отримав від третіх осіб загалом понад ¥50,89 млн (близько $7,04 млн).

Йому також було пред'явлено звинувачення щодо численних епізодів дачі та отримання хабарів у період з 2015 по 2019 рік, коли він працював у місцевих футбольних клубах.

Під час слухання сторона звинувачення надала докази, було проведено перехресний допит свідків, звинувачення та захист виклали свої аргументи у справі.

"У своєму останньому слові Лі Те визнав провину і висловив каяття", – зазначено в офіційній заяві.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored