Баскетбол
Добавить новость
Новости

İlkan Karaman, Manisa BBSK’de! | TB ÖZEL

0 5

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, İlkan Karaman’ı kadrosuna kattı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kadrosuna önemli katkı sağladı. Manisa ekibi, TOFAŞ’ta forma giyen İlkan Karaman ile anlaşmaya vardı.

Profesyonel kariyerine TOFAŞ’ta başlayan İlkan Karaman, önemli bir potansiyel olarak görüldüğü ilk gençlik yıllarında Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe gibi takımların formasını giydi ancak o yıllarda yaşadığı sakatlıklar kariyerini sekteye uğrattı.

NBA seçmelerine de katılan İlkan Karaman, 2012 yılında Brooklyn Nets tarafından 2. turda 57. sırada seçilmiş ancak NBA’de forma şansı bulamamıştır.

2014-15 sezonu öncesi Fenerbahçe ile yollarını ayıran İlkan, Acıbadem Üniversitesi, Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş, Cholet, Aliağa Petkimspor ve Semt77 Yalovaspor gibi takımlarda forma giydikten sonra geçtiğimiz yaz TOFAŞ’a döndü. Ancak 32 yaşındaki oyuncu sezon başından bu yana Bursa takımında forma şansı bulamıyor.

Bu sezon BSL’ye giren Manisa BBSK, geride kalan 11 haftada iki kez kazandı. Ege ekibi geçtiğimiz günlerde A Milli Basketbol Takımımızın yardımcı antrenörü Hakan Demir’i takımın başantrenörlüğüne getirmişti.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Блог сайта «Спорт Уик-Энд»
Блог сайта «Федеральное агентство новостей №1»

Другие виды спорта

Sponsored