Баскетбол
Добавить новость
Новости

Son sözü Nemanja Nedovic söyledi, derbinin galibi Kızılyıldız!

0 8

Partizan, Turkish Airlines EuroLeague’de Red Star ile karşı karşıya geldi.

EuroLeague’in 12. haftasındaki derbi maçında Partizan, Red Star’ı konuk etti. Kızıl Yıldız, Partizan’ı 76-73 mağlup ederek 6. galibiyetini aldı. Partizan ise 4 galibiyet aldı.

Karşılaşmaya her iki takım da güçlü başladı. Çeyreğin ilerleyen bölümlerinde her iki takım da sayı bulmakta zorlanırken Partizan taraftarın da desteğiyle skorda öne geçti ve farkı çift hanelere yükseltti. Bu bölümde Partizan’ın defansın baskısı Kızıl Yıldız’ı oldukça zorladı ve konuk ekip ilk 6 dakikada sadece 4 sayı bulabildi. İlk periyotta Mathias Lessort boyalı alanda 5’i hücum ribaundu olmak üzere toplam 8 ribaund alarak maça damgasını vurdu. Mücadelenin ilk çeyreğini ev sahibi ekip kazandı, 20-11 önde bitti.

???????? Red Star, Petrusev’in üçlüğüyle skoru dengeledi!

???? @ssporttr | #EuroLeague

pic.twitter.com/vZT9cvvVyD

— BasketbolGünlüğü (@BasketbolGünlüğü) 8 Aralık 2022

İkinci çeyrekte sarsılan konuk ekip, savunmada istekli oyunuyla oyunun yönünü değiştirdi. İlk çeyrekte bulamadığı vuruşları bulmaya başlayınca Kızıl Yıldız farkı kapatarak liderliği ele geçirmeyi başardı. Konuk ekip ilk çeyreğe göre sabırlı ataklarla topu iyi dolaştırdı. Kızıl Yıldız bu sayede hem liderliği ele geçirdi hem de farkı açtı. 33-40

???? Partizan derbiye olağanüstü bir başlangıç ​​yaptı.

Partizan, Kevin Punter’ın üçlüğüyle çift hanelerde önde!

???? @ssporttr | #EuroLeague

pic.twitter.com/iLVUMnSImz

— BasketbolGünlüğü (@BasketbolGünlüğü) 8 Aralık 2022

İkinci yarıda Yam Madar’ın öne çıkmasıyla oyuna yeniden girmeyi başaran Obradovic’in öğrencileri skorda dengeyi yakalamayı başardı. Periyodun sonlarına doğru, çeyreğin son dakikaları iki takımın da savunma dozajını artırmasıyla kısır geçti. Kızılyıldız karar çeyreğine girerken rakibine skor avantajı tanımadı. 52-54

Kevin Punter potaya gitmeyi kafasına koydu ve istediğini aldı! ???????? | #EuroLeague

???? @ssporttr

pic.twitter.com/UOmDhp1b5r

— BasketbolGünlüğü (@BasketbolGünlüğü) 8 Aralık 2022

Son çeyreğin çoğu kafa kafaya geçti. Sona yaklaşırken taraftar desteğini de arkasına alan ev sahibi ekip, son 3 dakikada 6 sayı farkla öne geçti. O andan itibaren Luca Vildoza’nın öne çıkmasıyla Red Star hemen skoru eşitledi. Son topa giden mücadelede Kızılyıldız, Nemanja Nedovic’in üçlüğüyle maçı kazandı. 76-73 kazanmak.

Üç aylık puanlar:

  1. Çeyrek: 20-11
  2. Çeyrek: 33-40
  3. Çeyrek: 52-54
  4. Çeyrek: 73-76

Maçın bireysel istatistikleri için tıklayın.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored