Баскетбол
Добавить новость
Новости

Mike James bitti demeden bitmez: AS Monaco deplasmanda galip!

0 9

Turkish Airlines EuroLeague’de yeni haftanın perdesi bu akşam açıldı.

Real Madrid ile AS Monaco 12. hafta karşılaşmasında sahaya çıktı. WiZink Center’daki hava dalışı saat 23.00 CEST’de yapıldı. Sekizer galibiyet alan her iki takım da zirve ortaklık yarışında kıyasıya yarıştı. Mike James bir uzatma maçında gecenin oyuncusuydu.

Real Madrid 10 galibiyetle Fenerbahçe Beko’nun son sırasında yer alıyor. Ezeli rakipleri FC Barcelona ve AS Monaco da bu koltuğu istiyor. Zorlu Madrid deplasmanında parke zemine çıkan Sasa Obradovic’in öğrencileri mücadeleyi son saniyeye kadar bırakmadı.

Yakın geçen üç çeyreğin ardından son periyotta da rekabetin gücü değişmedi. 20+ sayılık iki periyodun ardından 14 sayı üreten ev sahibi ekip, son çeyreğin büyük bölümünde liderliği korumayı başardı.

Gösterdiği performansla son günlerin adından söz ettiren Dzanan Musa, kritik anda bulduğu üç sayılık basketle avantajı bir kez daha Real Madrid’in lehine çevirse de Monaco’nun aradaki farkı açmaya hiç niyeti yoktu. Fransa temsilcisi, yine Elie Okobo’nun üçlüsüne ‘Ben de varım!’ söz konusu.

Maçın sonlarına doğru Walter Tavares’in yaptığı bir hata maçın ellerinden kaymasına neden oldu. Yaptığı faulün ardından 4 sayılık oyun oynayan Mike James, şapkadan bir kez daha tavşan çıkardı. 88-88 AS Monaco normal sürenin skorla sona ermesinin ardından 5 dakikalık uzatma periyodundan istediğini aldı.

EuroLeague’de 6 maçtır kaybetmeyen Real Madrid’i mağlup ederek zirve ortaklığını ele geçirdi: 95-94.

Mike James bitti diyene kadar bitmez ????
İnanılmaz 4⃣ oyunuyla tanışın…

???? @EuroLeague pic.twitter.com/mudfsHalBq

— BasketbolGünlüğü (@BasketbolGünlüğü) 8 Aralık 2022

Üç aylık puanlar:

  1. çeyrek: 23-17
  2. çeyrek: 48-45
  3. çeyrek: 62-65
  4. çeyrek: 88-88

UZ1: 94-95

Maçın bireysel istatistikleri için tıklayın.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored