Баскетбол
Добавить новость
Новости

AS Monaco, Fransız derbisinde gülen taraf oldu! #EuroLeague

0 20

Turkish Airlines EuroLeague’de 11. hafta heyecanı bu akşam başladı.

Yeni haftanın ilk gününde LDLC ASVEL, AS Monaco ile karşı karşıya geldi. Ligin iki Fransız temsilcisi Astroballe’de kozlarını paylaştı. Ligin bir tarafında Monaco, diğer tarafında ASVEL alt sıralarda yer alıyor.

Tabloya bakılarak yorumlanamayacak bir maç oynandı. İlk dakikalardan itibaren zorlu geçen mücadelede, son periyoda girene kadar skor dengelendi:

Mike James’in kaydettiği ilk yarının skoru 45-45 öyleydi. ASVEL üst üste aldığı dört mağlubiyetle basketbolseverlere kendi sahalarında taraftarlarının önünde kazanmayı ne kadar çok istediklerini gösterdi. Mike James ve Donatas Motiejunas, AS Monaco’da en çok gol atan isimler olurken, David Lighty takımı adına skorun yükünü üstlendi.

Mike James, Alex Tyus’a karşı dengesiz ????

???? @EuroLeague pic.twitter.com/XBjxPb7WVh

— BasketbolGünlüğü (@BasketbolGünlüğü) 1 Aralık 2022

İlk çeyrekte skor dengelenirken ne olduysa son 10 dakikada oldu. Normal sürenin bitimine sadece 4 sayı bulabilen ASVEL, bu çeyrekte rakibini savunmakta zorlandı. Hem hücumda hem de savunmada sorun yaşayan ev sahibi ekip farkı çift hanelere indirse de kalan süre farkı eritmeye yetmedi.

Mücadelenin son bölümünde John Brown’ın sakatlanması herkesi korkuttu. sedye ile oturma odasından çıkarıldı. Fransız derbisi kazananı 84-75 Skor AS Monaco idi.

Üç aylık puanlar:

  1. çeyrek: 20-20
  2. çeyrek: 45-45
  3. çeyrek: 60-60
  4. çeyrek: 75-84

Maçın bireysel istatistikleri için tıklayın.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored