Баскетбол
Добавить новость
Новости

Zach LaVine, LA Lakers’ı istiyor!

0 8

İddiaya göre Zach LaVine, LA Lakers karşısında dümene geçmek istiyor.

Sezona beklentilerin oldukça altında giren Chicago Bulls’ta sular kaynamaya devam ediyor. Son günlerde gün yüzüne çıkan takım içi sorunların ardından takımın geleceği belirsizliğini korurken, takımın yıldızı Zach LaVine hakkında önemli bir iddia gündeme düştü.

Heavy Sports’tan Sean Deveney’nin haberine göre üniversite kariyerini UCLA’de geçiren yıldız oyuncunun aklında LA Lakers var. İsimsiz bir kulüp menajerine göre, Klutch Sports da işin içinde.

“LaVine’in Lakers’a gitmek istediği bir süredir oldukça açıktı. Menajerleri (Klutch Sports) onu Los Angeles’ta görmek istiyor. Görünüşe göre kendi yöntemleriyle yapıyorlar.”

LeBron James bağlantısıyla tanınan Klutch Sports, Anthony Davis’in New Orleans Pelicans’tan ayrılmasının da etkisiyle NBA çevrelerinde adından söz ettirdi. Ancak şimdilik Lakers’ın LaVine’i alacak kalifiye oyuncu eksikliği bu takasın önündeki en büyük engellerden biri gibi görünüyor.

Zach LaVine geçen yaz takımla 5 yıllık 215 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki oyuncu sezonun geri kalanında 21.7 sayı, 4.4 ribaund ve 4.3 asist ortalamaları yakalıyor. LaVine’in ortalama puan ortalaması, takıma katıldığı 2017/18 sezonundan bu yana en düşük seviyede.

Chicago Bulls ise sezona yüksek beklentilerle girmesine rağmen 13 galibiyet ve 18 mağlubiyetle şu anda Doğu Konferansı’nda 11. sırada.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored