Баскетбол
Добавить новость
Новости

Amar’e Stoudemire için aile içi şiddet iddiası!

0 28

Eski NBA oyuncusu Amar’e Stoudemire, aile içi şiddet iddiasıyla tutuklandı.

40 yaşındaki Stoudemire, Miami’deki evinde aile içi şiddet suçlamasıyla tutuklandı ve Miami-Dade İlçe hapishanesine kabul edildi. Yetkililer; Stoudemire, tutuklama beyanına ve cezaevi siciline göre Pazar akşamı tutuklandı ve daha sonra 1.500 dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.

Tutuklama raporuna göre, polis Stoudemire’den ayrıntı vermesini istediğinde, Stoudemire sessiz kalma hakkını kullandı.

Son olarak 2019-20 sezonunda Çin Ligi’nde forma giyen Amar’e Stoudemire, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddiaları yalanlamıştı.

“Son 24 saat içinde ailemin evinde meydana gelen bir olay, kızıma saldırmakla suçlanmama neden oldu. Gerçeklerle örtüşmeyen bir habere dayanan bir iddiadır. Ben Yahudi inancındanım. Bugün dünyanın dört bir yanındaki Yahudiler Hanukkah’ı kutluyor ve kötülükle nasıl savaştığımızın hikayesini dinliyor. ‘Sana kötü gelen ne varsa, başkalarına yapma’ sözüne inanıyorum.

“Soruşturma ilerledikçe gerçekler, kızımın tıbbi durumunun, yaklaşık 2 fit boyunda ve 250 pound ağırlığındaki bir baba tarafından saldırıya uğramasının sonucu olmadığını ve iddiaların asılsız olduğunu gösterecek. Kendimi hiç kimseye, özellikle de çocuklarıma saldırırken görmedim. Başta çocuklarım olmak üzere aileme saygı duyar, onları korur ve severim. Bir baba olarak, alanımızı ve mahremiyetimizi güvence altına alırken izninizi istiyorum.”

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Блог сайта «Спорт Уик-Энд»
Блог сайта «Федеральное агентство новостей №1»

Другие виды спорта

Sponsored