Баскетбол
Добавить новость
Новости

Petrolhead Apk Para Hilesi Mod 4.4.0 İndir

0 13

Petrolhead Apk Para Hileli Mod 4.4.0 İndir

ALAKALI HABERLER


Stick Warfare Apk Ücretsiz Yükseltme Modunu İndirin 11.4.0

İndir Tank Yıldızları Apk Para Modu APK 1.7.5
İndir Tank Yıldızları Apk Para Modu APK 1.7.5

Petrolhead Apk, mümkün olan en gerçekçi deneyimi sunmaya çalışan bir araba yarışı oyunudur. Bunu araçların grafikleri ve gerçeğe mümkün olduğunca uymaya çalışan bir sürüş sistemi aracılığıyla yapıyor. Yarışabileceğiniz yarışları aramak için büyük bir şehirde sürün. Gerçek modellerden ilham alan ve onlara kişisel dokunuşumuzu katmak ve performanslarını artırmak için değiştirebileceğimiz düzinelerce araba bulacağız.

Ayrıca oyunda ilerledikçe ve çeşitli zorlukların üstesinden geldikçe kilidini açabileceğimiz farklı oyun modları ve farklı senaryolar sunar. Büyük bir şehirde özgürce dolaşırken bulabileceğimiz farklı yarışlarda yarışacağız. Sitemizden tüm oyunlar www.hilelioyunindir.com apk hileli Versiyonları bulabilirsiniz.

PetrolHead yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız, diğer özelliklerin yanı sıra aşağıdaki özellikleri de seveceksiniz:

  • Bir veya daha fazla oyuncu için destek.
  • Garajınızı genişletin: Gerçek modellerden ilham alan 80’den fazla araba toplayın: Volkswagen Golf, Ford Mustang, Chevrolet Camaro…
  • Aletlerinizi atölyede özelleştirin.
  • Tartışmalı yarışlardan herhangi birine girmeyi beklerken büyük bir şehirde özgürce araba sürün.
  • Tek başınıza veya diğer kullanıcılara karşı oynayın.
  • Görevleri tamamlayın ve tamamladığınızda başarılar ve rozetler kazanın.
  • Gerçekçi oyun mekaniği: araba gerçek dünyada olduğu gibi davranır.

Petrolhead Apk Son Sürüm

Özelleştirme – Büyük bir araba hayranıysanız, buna bayılacaksınız! Oyun, toplayıp özelleştirebileceğiniz 80’den fazla araba içeriyor! Burada, daha güçlü ve daha hızlı bir yarış deneyimi için otomobil parçalarınızı yükseltebilirsiniz. Ayrıca, çeşitli boya renkleri, cilalar ve ayar konumları arasından seçim yapabilirsiniz! Bu oyunda içinizdeki mekaniği aydınlatacak tonlarca şey var.

Petrolhead Apk Hile Apk Artık tipik simülasyon oyununuz değil. Bu oyunda nerede olurlarsa olsunlar arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz! Başka yarış oyunları bulmana gerek yok yani bu tam bir paket! Arkadaşlarınızla yarışın ve daha önce hiç kırılmamış yarış rekorlarını fethedin.

İlgi Çekici Grafikler – Ama bunu alışılagelmiş araba simülasyon oyunundan ayıran şey inanılmaz derecede gerçekçi grafikler! Burada oyuna koydukları tüm küçük detayları takdir edeceksiniz. Araba tasarımlarından sokaklara kadar her şey olabildiğince gerçekçi hissettirecek şekilde yapılmıştır. Ayrıca, kamera görünümlerini tarzınıza uyacak şekilde özgürce değiştirebilirsiniz!

  • Petrolhead Apk Para Hile Mod 4.4.0 Oyun Hilesi İndir
  • +Sınırsız Para
  • +www.hilelioyunindir.com

yöneticiyönetici

ETİKETLER:

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored