Баскетбол
Добавить новость
Новости

Dzanan Musa: “Ergin Ataman ve Anadolu Efes’e saygı duyuyorum” | TB ÖZEL

0 15

Turkish Airlines EuroLeague’in 14. haftasında Zalgiris’e 81-72 mağlup olan Real Madrid’in kilit oyuncularından Dzanan Musa, maçın ardından BasketbolGünlüğü’in sorularını yanıtladı.

#EuroLeague | Real Madrid, Zalgiris’i deplasmanda sıkıştırdı.

Bu sezon başında FC Barcelona’yı iç sahada deviren Zalgiris, bir İspanyol devi Real Madrid’i daha geçemedi!

????Yeşil beyazlı ekip, Avrupa’da üç maçlık galibiyet hasretine son verdi.

— BasketbolGünlüğü (@BasketbolGünlüğü) 15 Aralık 2022

ekibimizden Barış Cevahir‘in sorularını yanıtlayan Musa, geçen yıl Anadolu Efes’te yaşadığı düşüşün ardından Real Madrid’e geçişini değerlendirdi. “Efes’teki sorun neydi?” Soru üzerine açıklamalarda bulunan Bosnalı korucu, “Sorunuza cevap veremem. Şu anda Avrupa’nın en büyük takımında oynamaktan mutluyum. Dünyanın en iyi takımlarından biri. Şu an sahip olduğum rolden memnunum.” ifadeleri kullandı.

Ergin Ataman’a teknik direktör olarak saygı duyuyorum. Efes’e organizasyon olarak aynı saygıyı duyuyorum. büyük organizasyonMavi beyazlı takım hakkında” sözleriyle konuşan oyuncu, Real Madrid’in oynadığı Zalgiris maçını da değerlendirdi.

Musa, mağlubiyete rağmen 22 sayı, 4 ribaund ve 2 asistle takımına katkı sağladı. Hücum ribaundlarını biraz daha iyi kontrol ettik. Zor bir deplasmanda zor bir maçtı. Kaybetsek de çocuklar birlik oldu, bu yüzden mutluyum. Bu yüzden önümüzdeki maçlar için daha umutluyum.” konuşmasını tamamladı.

TB ÖZEL | Dzanan Musa, Zalgiris maçı sonrası sorularımızı yanıtladı.

⁉ Efes kariyerinizden sonra İspanya’da adeta yeniden doğdunuz. Efes’teki sorun neydi?

???? Koç olarak Ergin Ataman’a saygı duyuyorum. Efes’e organizasyon olarak aynı saygıyı duyuyorum. Harika bir organizasyon.” pic.twitter.com/UKSaR8cGr3

— BasketbolGünlüğü (@BasketbolGünlüğü) 15 Aralık 2022

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored