Баскетбол
Добавить новость
Новости

Fransa Fas Maçı Canlı İzle 14 Aralık Çarşamba

0 42

Fransa Fas Maçını Canlı İzle 14 Aralık Çarşamba… Fransa – Fas 2022 Dünya Kupası Yarı Final maçı 14-12-2022 Çarşamba günü TRT 1 kanal(lar)ında yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00’dir. Dünya Kupası’nda yarı finale kalan ilk Afrika ülkesi olan Fas, bu akşam son dünya şampiyonu Fransa ile karşılaşıyor. Atlas Lions’ta yarı finale giden yol keyifli…

Fransa Fas Maçını 14 Aralık Çarşamba Canlı İzle

ALAKALI HABERLER


Kaliteyi şıklığınızın bir parçası haline getirecek şallar Asilada Abiye Şal Koleksiyonunda

Insansepeti ile sosyal medya fenomeni olun
Insansepeti ile sosyal medya fenomeni olun

Bu yazımızda 14 Aralık Çarşamba günü Fransa Fas Maçını Canlı İzle hakkında detaylı tanıtım yazısını sizlerle paylaştık. 14 Aralık Çarşamba Fransa Fas Maçını Canlı İzle gibi cevapları yazımızda bulabilirsiniz.

Fransa Fas Dövüşü Canlı İzle 14 Aralık Çarşamba… Fransa – Fas 2022 Dünya Kupası Yarı Final maçı 14-12-2022 Çarşamba günü TRT 1 kanal(lar)ında yayınlanacak. Dövüşün başlama saati 22:00’dir.

Dünya Kupası’nda yarı finale kalan ilk Afrika ülkesi olan Fas, bu akşam son dünya şampiyonu Fransa ile karşılaşıyor.

Atlas Lions’ın yarı finale giden yolu sevinç ve sürprizlerle doluydu.

23 Kasım’daki ilk maçında Fas, daha sonra Brezilya’yı eleyecek olan yarı finalist Hırvatistan ile golsüz berabere kaldı ve gruptaki son iki maçını Belçika ve Kanada’ya karşı ikişer golle kazandı.

Turnuvanın favorilerinden İspanya’yı son 16 turda penaltılarda 3-0 yenen ve çeyrek finalde Portekiz’i 1-0 yenen Fas’ın galibiyetleri dünyanın birden fazla şehrinde coşkuyla kutlandı. ülke ve yurt dışında.

Fas daha önce resmi savaşlarda sadece beş kez Fransa ile karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki son mücadele 2007’de berabere bitmişti.

Al Bayt Stadı’nda oynanacak ve Meksikalı hakem Cesar Ramos’un yöneteceği mücadele saat 22.00’de başlayacak.

Dev mücadele TRT 1, TRT 4K, TRT İZLE ve trtspor.com.tr’den canlı yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İki ülke, turnuva tarihinde ilk kez karşılaşacak. Bu turu geçen takım, Pazar günü Arjantin-Hırvatistan maçının galibi ile final oynayacak.

D Grubu’nda ilk maçında Avustralya’yı 4-1, ikinci maçında Danimarka’yı 2-1 yenen Fransa son 16 turunu garantilerken, son maçında Tunus’a 1-0 mağlup oldu.

Son 16 turunda Polonya’yı 3-1 yenen “Horozlar”, çeyrek finalde İngiltere’yi 2-1 yenerek yarı final biletini aldı.

Hırvatistan ile golsüz berabere biten 2022 Dünya Kupası’na turnuvanın sürpriz takımı Fas damgasını vurdu. Belçika’yı 2-0 ve Kanada’yı 2-1 yenerek gruptan lider çıkan “Atlas Lions” son 16 turunda İspanya’yı penaltılarda 3-0 mağlup etti.

Çeyrek finalde Portekiz’i 1-0’lık skorla evine gönderen Fas, turnuva tarihinde yarı finale kalan ilk Afrika ülkesi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Kanada karşısında kendi kalesine attığı gol dışında rakiplerine pas vermeyen Fas, turnuva ve Dünya Kupası elemelerinde 13 maçtır namağlup.

Fransa Fas Maçını 14 Aralık Çarşamba Canlı İzle

yöneticiyönetici

ETİKETLER:

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Ставропольское краевое информационное агентство «Победа 26»
Блог сайта «Федеральное агентство новостей №1»

Другие виды спорта

Sponsored