Баскетбол
Добавить новость
Новости

KYK burs ve kredi 1250 TL mi oldu? KYK bursuna zam mı geldi?

0 7

KYK burs ve kredi tutarı 1250 TL oldu mu? KYK bursuna zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, üniversite öğrencilerini de harekete geçiren bir açıklama yaptı. KYK burs ve kredi sonuçlarının açıklanması beklenirken Erdoğan 2023’te KYK burslarına zam yapıldığını açıkladı. Peki krediler arttı mı?

KYK burs ve kredi tutarı 1250 TL oldu mu?  KYK bursuna zam var mı?

ALAKALI HABERLER


Kaçak Recep İvedik 7 izle! (SANSÜRSÜZ HD İZLE) Recep İvedik 7 full izle! Recep İvedik 7’yi tek parça full hd izle!

Yasak Elma 158. Bölüm Full İzle!  FOX Yasak Elma yeni bölüm izle!  Yasak Elma son bölüm tek parça izle!
Yasak Elma 158. Bölüm Full İzle! FOX Yasak Elma yeni bölüm izle! Yasak Elma son bölüm tek parça izle!

KYK bursu 1250 TL’ye mi mal oldu? KYK bursuna zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, üniversite öğrencilerini de harekete geçiren bir açıklama yaptı. KYK burs ve kredi sonuçlarının açıklanması beklenirken Erdoğan 2023’te KYK burslarına zam yapıldığını açıkladı. Peki krediler arttı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamasıyla üniversitelileri sevindirdi. Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, KYK burs ücretlerine zam yapıldığının müjdesini verdi. Erdoğan’ın açıklamasıyla 2023 yılı kredi ve burs oranları belirlendi.

KYK burs ve kredi tutarı 1250 TL oldu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada üniversite öğrencilerine verilen KYK burs ve kredisinin artırıldığını duyurdu. ERDOĞAN, “Lisans öğrencileri için 850 liradan 1.250 liraya, yüksek lisans öğrencileri için 1.700 liradan 2.500 liraya, doktora öğrencileri için 2.550 liradan 3.750 liraya çıkarıyoruz.”

KYK bursuna zam var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin verdiği üniversite burslarındaki artış oranını açıkladı. 2023 yılından itibaren öğrencilerin burslarına zam yapılacak. Erdoğan yaptığı açıklamada, “Bu yıl itibari ile lisans öğrencilerine 850 lira olan bursu 1250 liraya çıkarıyoruz. Yüksek lisans için 1.700 liradan 2.500 liraya, doktora için 2.550 liradan 3.750 liraya çıkarıyoruz. çalışmalar.” söz konusu.

KYK bursunu kimler alabilir?

lisans öğrencileri,
lisans öğrencileri,
İki yıllık okullardan mezun olup dikey geçiş sınavı ile ara vermeden dört yıllık okulların üçüncü sınıfına kayıt yaptıran öğrencilere, (İntibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez.
Yüksek Lisans (Yüksek Lisans ve Doktora) öğrencileri, (hazırlık sınıfında burs verilmez)
ÖSYM sınavı sonucunda ham puana göre belirlenen puan türünde ilk 100’de yer alan öğrenciler,
Kurum Kuruluş Kanunu uyarınca Yönetim Kurulu tarafından belirlenen kriterlere göre amatör milli sporcu olan öğrenciler,
bursdan yararlanabilir.
Not: Bir öğrenci aynı anda hem burs hem de öğrenim kredisi alamaz.

yöneticiyönetici

ETİKETLER:

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored