Баскетбол
Добавить новость
Новости

TKDK Destek Verilen İller 2022 Listesi (GÜNCEL)

0 27

TKDK tarafından desteklenen 42 il bulunmaktadır. Kurum hangi illerin IPARD kapsamında destekleneceğini belirlemiştir. Büyükbaş hayvancılık için sübvansiyon ve destekleme şartları vardır. Ayrıca kurum tarafından koyun desteği sağlanmaktadır. Desteklenen koyun ırklarından biri de Romanov koyunlarıdır. İçeriğimizde TKDK tarafından desteklenen iller, hangi iller bağışlanıyor, TKDK tarafından desteklenen iller, TKDK destekleri 2022, TKDK hibe projeleri örnekleri, TKDK destekli projeler ve bu desteği almak için gerekli şartlar yer alıyor.

TKDK Destekli İller 2022 Listesi (GÜNCEL)

ALAKALI HABERLER


Aliexpress Kargo Ücreti 2022 – Ücretsiz Kargo Nedir?

Recep İvedik 7 full izle Recep İvedik 7 Sansürsüz 1080P
Recep İvedik 7 full izle Recep İvedik 7 Sansürsüz 1080P

TKDK Destekli İller 2022

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu aslen bu projeleri tüm Türkiye’de gündeme getirdi. Bu kurum Akdeniz, Karadeniz, Ege, Marmara, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerindeki kırsal alanlara destek sağlamaktadır. Tamam TKDK hangi illerde kredi desteği veriyor? Bu sorunun cevabını aşağıda sırasıyla açıklayacağız.

TKDK Destekli Projeler

Tarım ve kırsal kalkınma desteklenerek birçok bölgede kadın girişimcilerimizin desteklenmesi sağlanarak kadınların hayatlarında daha müreffeh olmaları amaçlanmakta ve genç girişimcilere verilen hibeler ile birçok vatandaşımız iş imkanına kavuşmaktadır. Ayrıca 11.000 yatırımcı için IPARD fonu düzenlenmiştir. Bu fonlardan yararlanan birçok girişimci faaliyet gösterdiği alanlarda başarılı olmuştur.

Hangi İllere Hibe Kredisi Verilir? TKDK

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu TKDKTürkiye’deki kırsal alanları değerlendirmek istediğini ve bu kırsal alanlarda yaşayanlar için yeni projeler hazırladığını söyledi. Bu proje sayesinde birçok vatandaşımız iş imkanına sahip oldu ve bölgelerinin ekonomisini canlandırdı. Tarım arazilerini harekete geçirerek unutulan kültürleri, yaşam değerlerini, doğayı ve çevreyi gündeme getirerek en sağlıklı ortamlarda yürütülecek verimli iş projeleri düzenlenmektedir.

TKDK Destekli İller 2022 Listesi (GÜNCEL)

TKDK 2022 İl Listesini Destekliyor

TKDK tarafından desteklenen iller listesi aşağıda verilmiştir. TKDK Destekleri:

Afyon Karaman Aksaray Kars Amasya Kastamonu Ankara Konya Ardahan Kütahya Aydın Malatya Balıkesir Manisa Burdur Mardin Bursa Mersin Çanakkale Muş Çankırı Nevkent Çorum Ordu Denizli Samsun Diyarbakır Sivas Elazığ Şanlıurfa Erzincan Tokat Erzurum Trabzon Giresun Uşak Hatay Van Isparta Yozgat Kahramanmaraş Ağrı

TKDK yukarıda saydığımız illerde bu projeyi başlatmış ve birçok alanda girişimcilere iş imkanı sağlayarak istihdamı ve ekonomiyi güçlendirmiştir.

TKDK Hibe Projesi Örnekleri

TKDK tarafından desteklenen proje örnekleri aşağıda verilmiştir.

Manisa Hibe Projesi

Manisa ili Akhisar ilçesi Yenidoğan köyünde kurulan bu firma 2013 yılında üretime başladı. Girişimci Özcan Tav, TKDK’dan aldığı kredi ile et üreten tarım işletmelerine yatırım yaparak 3 kişiye istihdam sağladı. Şirket 970.922,92 TL ile kuruldu. TKDK’dan IPARD hibesi 50.042.785,65 TL olarak belirlendi. Bu destekle işini kuran girişimciler, vatandaşlarına istihdam imkanı sunuyor ve ekonomik dengede hareketlilik yaratıyor. Manisa bu desteklerden yararlanarak kırsal turizme önem vermiştir. IPARD bağış desteği 562.406,37 TL ödenirken, toplam yatırım bütçesi 1.623.713,02 TL olarak hesaplandı. Bu projelerle unutulan kültürümüz yeniden canlandırılırken, ekonomik kalkınma projelerine destek verildi.

TKDK IPARD Uşak Projesi

Tarımsal faaliyetlerin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi ile proje Uşak merkezde 78.700,00 TL ve 38.625,00 TL IPARD bağışı ile yeniden hayata geçirilmiştir. Bu proje 1 ay 15 günde tamamlandı. Bu projeler sayesinde birçok vatandaşımız iş buldu ve devletimizde ekonomik canlanma sağladı.

Afyonkarahisar Projesi

Doğada yetişen büyükbaş hayvanların sağlıklı koşullarda kesilmesi ve yetiştirilmesi amacıyla Afyonkarahisar’da kurulan bu şirket, et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması ile TKDK desteği ile IPARD desteği olarak 552.756,83 TL bağış kredisi sağladı. hayata geçirilecek bu proje, girişimcilerinden desteğini esirgemedi ve 1.115.513,66 lira bağışta bulundu. yatırım yapılmıştır. Bu kuruluş hedeflediği başarıya ulaşarak birçok vatandaşa istihdam sağlamış ve ekonomik açıdan büyük başarılar göstermiştir.

Devlet teşviki ile mantar yetiştirerek ayda 7.000 TL net kar elde edebilirsiniz. Mantar yetiştiriciliği için kredi veren bankalar hakkında bilgi sahibi olmak ve kredi çekmek için “Mantar Yetiştiriciliğine Kredi Veren Bankalar” yazımızı inceleyebilirsiniz.

TKDK Destekli İller Tarım ve Hayvancılık Kredisi kapsamında desteklenen illerin kırsal kesiminde yaşayanlar, davet duyurularını takip ederek hibelerden yararlanabiliyor. TKDK’nın desteklemediği illerde yaşıyorsanız merak etmeyin. Bu nedenle hayvancılık ve tarımsal faaliyetlerde her yıl devlet tarafından çeşitli devlet destekleri, teşvik ve sübvansiyonlar verilmektedir. Onlara başvurarak destek alabilirsiniz.

TKDK’nın verdiği desteklerin yanı sıra Tarım ve Orman Bakanlığı da çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyor. 2022 Tarım ve Hayvancılık Destek Ödemeleri Çiftçilerimize verilen destek ödemelerini görüntüleyebilirsiniz.

yöneticiyönetici

ETİKETLER:

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored