Баскетбол
Добавить новость
Новости

Ergin Ataman: “Itoudis hem beni hem de Jasikevicius’u aradı, yaşananları unuttum bile”

0 4

Turkish Airlines EuroLeague’in 12. haftasında Zalgiris’i deplasmanda 86-60 mağlup eden Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“İlk çeyrekte maça iyi başladık. İlk 5 dakikada puan üretmekte sıkıntı yaşamadık. Ancak ikinci çeyrekte Zalgiris’in dönüşümlü bire bir savunmasında sorun yaşadık. İyi organize olamadık. Zalgiris’e geri dönmesi için şans verdik. Üçüncü çeyrek öncesi sorunları konuştuk. İyi savunma yapmaya devam ettik. Topu iyi çevirdik, skoru bulduk. Boş şutları değerlendirdik. Sonrasında ödedik ve aradaki farkı açtık.” Karşılaşmayı sözleriyle değerlendiren Ataman, haftalar önce Sarunas Jasikevicius ile yaşadığı gerginliğe de değindi.

EuroLeague Antrenörler Birliği Başkanı Dimitris Itoudis’in her iki teknik direktörü de aradığını belirten Ataman, şu sözlerle durumun çözüldüğünü söyledi:

Sarunas beni aradı. Etkinlik hakkında konuştuk. Sana karşı bir şey yok dedi. Asistan, teknik direktörle ilgili soru işareti olduğunu söyledi. Bu konuda biraz endişeli görünüyordu. Biz çok iyi arkadaşlarız. Hepimiz EuroLeague Coaches Association üyesiyiz. İkimiz de sendika başkanı Itoudis ile konuştuk. Hem Saras’ı hem de beni aradı. İkimiz de netim. Bazen böyle şeyler olur. Bu EuroLeague çok zor. Antrenörlerin adrenalini yüksektir. Bu, NBA ve yerel lig dışında başka bir lig. Olayı bile unuttum.”

Ergin Ataman, Shane Larkin’in durumuna da değinerek, yıldız ismin önümüzdeki hafta EuroLeague’de yer alacağını söyledi.

“Maalesef rövanş maçında sakatlandı. Daha sonra antrenman yaptı ama bu sakatlık ciddi değil. Gelecek hafta EuroLeague’de olacak.”

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored