Баскетбол
Добавить новость
Новости

Fenerbahçe Beko, Berlin deplasmanında! | EuroLeague’de günün programı

0 8

Turkish Airlines EuroLeague’de 12. hafta bu akşam oynanacak beş maçla başlayacak.

EuroLeague’de 12. haftanın perdesi bugün oynanan beş maçla açılıyor. Fenerbahçe Beko, Perşembe günü ALBA Berlin ile karşılaşacak.

Saat 22:00’de hava atışı ile oynanacak mücadelede Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin’e konuk olacak. Geçtiğimiz hafta oynadığı Real Madrid mücadelesiyle EuroLeague’deki 4 maçlık galibiyet serisine son veren sarı lacivertliler, yeni bir galibiyet serisi başlatmak için Berlin’e gidiyor. Dövüş öncesi temsilcimiz 9 galibiyetle zirvede yer alırken, ALBA Berlin 3 galibiyetle bu sezon EuroLeague’de en az galibiyet alan üç takımdan biri.

Panathinaikos, saat 22:00’de başlayacak başka bir maçta Olimpia Milano’yu konuk edecek. Ev sahibi takım sahada 3 maçlık galibiyet serisini sürdürürken, konuk takım sahada 7 maçlık mağlubiyet serisine son verecek.

Günün bir başka mücadelesinde ise son 6 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Maccabi Tel Aviv, evinde Valencia Basket’i konuk edecek. Düşen iki takımın mücadelesinde takımlar mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Mücadele 22:05’te başlayacak.

EuroLeague’de bu akşam derbi maçına tanık olacağız. Partizan ile Kızıl Yıldız’ı karşı karşıya getirecek mücadele 22.30’da başlayacak. Mücadele öncesinde Kızıl Yıldız 5 galibiyetle 12. sırada yer alırken, hemen arkasında 4 galibiyetle Partizan bulunuyor.

Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede zirvenin yakın takipçilerinden ikisi karşı karşıya gelecek. 22.30’da başlayacak mücadelede Real Madrid ile Monaco kozlarını paylaşacak.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored