Баскетбол
Добавить новость
Новости

Dizibox Elite 6. sezon 1. bölüm izle! Dizibox Full HD Elite 6. sezon 1. bölüm Türkçe altyazı full HD izle!

0 7

Netflix platformunda yeni yayınlanan Elite dizisi en çok konuşulan diziler arasında yerini aldı. Netflix Elite Dizisi izle, Dizibox Elite dizisi izle, Elite kaçak izle, Dizibox Elite

Dizibox Elite 6. sezon 1. bölüm izle!  Dizibox Elite 6. sezon 1. bölüm full hd türkçe altyazılı izle!

ALAKALI HABERLER


Dizipal The Crown 5. Sezon 10. Bölüm izle! Dizipal The Crown 5. Sezon 10. Bölüm Türkçe altyazılı full hd izle!

Dizipal The Crown 5. Sezon 9. Bölüm izle!  Dizipal Full HD The Crown 5. sezon 9. bölüm full hd türkçe altyazılı izle!
Dizipal The Crown 5. Sezon 9. Bölüm izle! Dizipal Full HD The Crown 5. sezon 9. bölüm full hd türkçe altyazılı izle!

Elite: 6. sezonda kaç bölüm var?

“Elite” in önceki tüm sezonları sekiz bölümden oluşuyordu. 6. Sezon bir istisna olmayacak. Netflix, dizinin her biri 43 ila 61 dakika arasında değişen sekiz yeni bölümünü duyurdu.

Dizibox Elite 6. Sezon 1. Bölüm izle!

6. sezon ne hakkında?

Samuel’in ölümünden sonra, yeni okul yılı, Las Encinas’ı daha iyi bir ışık altında sunmak için geçmişin feci olaylarını örtbas etmeye çalışır. Ancak bu o kadar kolay değildir çünkü sınıflardaki çatışmalar sistemiktir. Irkçılık, cinsiyetçilik, aile içi şiddet veya LGBTQIA insanlarına yönelik ayrımcılık olsun – prestijli okul her türlü zorluğa sahiptir. Ancak sistemi işletenler harekete geçmediği için sistemi değiştirmek öğrencilerin elindedir.

Netflix beş yeni karakteri duyurduğu için tanınmış karakterlerin yanı sıra yeni hikayeler de olacak. Akış hizmeti, bir süredir sosyal ağlardaki küçük teaser’larda işlerin yeniden heyecan verici ve dramatik hale gelmesi gerektiğini gösteriyor.

Elite 6. Sezon Bölüm Kılavuzu

“Elite”in yeni sezonunun bireysel bölümleri neler hakkında? Buradaki bölüm kılavuzunda bulabilirsiniz:

Bölüm 1: panik ataklar

Ari, Mencía ve Patrick okula dönerler ve aile sorunlarının aralarına girmesine izin vermemeye karar verirler. Isa’nın yeni kulübü resmen açıldı.

Bölüm 2: Selfie’ler

İsa tecavüz davasında yeni bir gelişme var ve bu konuda herkesin bir fikri var. Ari, Nico’yu bir içki içmeye davet eder ve Patrick bir fedakarlık yapar.

Bölüm 3: Çıplak

Isa’nın arkadaşları yarı çıplak gerçeklerle onu neşelendirmeye çalışır. Rocio yeni yeteneğini ifade ediyor. Mencía, Sara ve Raúl’un ilişkisini merak eder.

Bölüm 4: Savaş

Arkadaşlar Cruz’un önemli futbol maçını izler. Orada, bir tartışma kaosa ve şok edici şiddete yol açar. Sara acı verici bir karar verir.

Bölüm 5: Keder

Javi, Isa’ya aklından çıkaramayacağı bir fikir verir. Patrick, Iván’a kaybı konusunda yardım etmekte zorlanır. Raúl henüz Saraul.Goals ile bitiremez.

6. Bölüm: Tina

Iván duygularından uzaklaşmaya çalışır, Sara eski kalıplara kapılır ve Ari bir şeyleri kapatmak ister. Isa bir işbirliği teklif ettiğinde Nico’nun şüpheleri vardır.

Bölüm 7: Maskeler

Isadora House’daki bir “Venedik Karnavalı Gecesi”, Isa’ya Dídac’ın yeni bir yanını gösterir ve Las Encinas’taki öğrencileri doğrudan aşk hastalığına gönderir.

Bölüm 8: Ayrılık

Önceki geceyi işlemeye devam eden Ari, kardeşlerini koruma sorumluluğunu üstlenir. Sonunda, Hugo’nun geçmiş eylemleri onu yakalar.

Elif ÇELİKElif ÇELİK

ETİKETLER: Elite 6. sezon 1. bölüm izle Elite 6. sezon 1. bölüm izle Dizibox İzle Elite Dizigom İzle Elite Dizipal İzle Elite sızıntısı.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored