Баскетбол
Добавить новость
Новости

Aylin Nazlıaka kimdir? Aylin Nazlıaka kaç yaşında, nereli?

0 13

Adını sıkça duyduğumuz isimlerden biri olan Aylin Nazlıaka da kim olduğu merak edilenler arasında yer alıyor. Vatandaşlar arama motorlarında Aylin Nazlıaka’nın hayatını araştırıyor. Peki Aylin Nazlıaka kimdir? Aylin Nazlıaka kaç yaşında, nereli? Aylin Nazlıaka hayatı ve biyografisi!

Aylin Nazlıaka kimdir?  Aylin Nazlıaka kaç yaşında, nereli?

ALAKALI HABERLER


Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 60. bölüm fragmanını izle!

FOX Haber CANLI!  FOX Ana Haber Selçuk Tepeli ile CANLI İzle!  5 Aralık Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber'de canlı izle!
FOX Haber CANLI! FOX Ana Haber Selçuk Tepeli ile CANLI İzle! 5 Aralık Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber’de canlı izle!

Son zamanlarda duymaya alışık olduğumuz isimlerden biri olan Aylin Nazlıaka’yı merak edenler var. Arama motorlarında Aylin Nazlıaka kimdir? Aylin Nazlıaka kaç yaşında, nereli? Aylin Nazlıaka hayatı ve biyografisi! bir arama yapılıyor.

AYLİN NAZLIAKA KİMDİR?

3 Aralık 1968’de Ankara’da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel’dir. İş kadını; Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. Yükselen Liderler? Harvard Üniversitesi’nde. programını tamamladı. 2001 yılında “Yılın İş Kadını”, 2002 yılında “Orta Doğu Teknik Üniversitesi Takdir Ödülü”, 2008 yılında “Yılın Genç İş Kadını”, 2012 yılında “Yılın Milletvekili”, “Hayata Dokunan İnsanlar” ve “Kadın Platformu”, 2013 yılında “Yılın Politikacısı” ödüllerini ve 2014 yılında “Yılın Politikacısı” ödüllerini aldı. Ulusal ve uluslararası birçok kongreye konuşmacı olarak katıldı. 24. Dönemde Ankara Milletvekili seçildi. Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu ve Türkiye-AB Uyum Komisyonu üyeliği yaptı.

Çok iyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Fransızca bilen Nazlıaka, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Elif ÇELİKElif ÇELİK

ETİKETLER: Aylin Nazlıaka kimdir, Aylin Nazlıaka kaç yaşındadır, Aylin Nazlıaka nerelidir? Aylin Nazlıaka’nın hayatı ve biyografisi.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored