Баскетбол
Добавить новость
Новости

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçlarını nasıl öğrenilir?

0 10

Yeşil Kart başvuru sonuçları, başvuru süreci bittikten sonra sorgulanmaya başlandı. 5 Ekim – 8 Kasım tarihleri ​​arasında tamamlanan Green Card başvurularının ardından ABD’nin Freetown Büyükelçiliği’nin sonuçları ne zaman açıklayacağı merak ediliyor. Peki Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? İşte tüm merak edilenler…

Yeşil Kart sonuçları ne zaman açıklanacak?  Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir?

ALAKALI HABERLER


Camdaki Kız Cana diziye veda mı ediyor? Hande Ataizi diziden ayrılıyor mu?

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?  70. bölüm fragmanını izle!
Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 70. bölüm fragmanını izle!

Milyonlarca vatandaşın başvurduğu Yeşil Kart sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ABD Büyükelçiliği Freetown, DV 2024 Green Card çekilişi başvuru sonuçları açıklandı. Peki Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? Detaylar burada…

YEŞİL KART SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Green Card çekiliş sonuçları 6 Mayıs 2023 tarihinde açıklanacaktır.

YEŞİL KART BAŞVURU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Yeşil Kart başvuru sonuçlarına https://www.dvlottery.state.gov/ adresinden ulaşılabilir. Açılan sayfada bir “uyarı” var. Uyarıda ise bir sonraki sayfa için “onay numarası, soyadı ve doğum tarihi bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması istenmektedir. Devam bağlantısına tıklandıktan sonra yeni bir bağlantı açılacaktır.

YEŞİL KART NASIL ALINIR?

Bugün Amerika’ya gitmek isteyenler için büyük önem taşıyan Green Card’ı almak için belirli zamanlarda çekilişler açılıyor. Bu çekilişleri kaçırmadan başvurmak önemlidir.

Green Card sahibi ABD vatandaşı olmasa bile ABD’de ömür boyu oturma ve çalışma iznine sahiptir. Gren Card’ın sağladığı pek çok avantaj bulunmaktadır.

Özellikle Green Card sahibi kişinin eşi ve 21 yaşını doldurmamış bekar çocukları da Green Card avantajlarından faydalanabilmektedir.

Green Card alabilmek için yatırım yapmak, Amerika’da yaşayan insanlarla akraba olmak ve bir Amerikan vatandaşı ile evlenmek gerekiyor. Ayrıca çalışma, iltica ve iltica yoluyla da Green Card alınabilmektedir. Ayrıca özel göçmenlik yoluyla Yeşil Kart alınabilir. Ayrıca her yıl DV Çekilişi adı altında Yeşil Kart çekilişi düzenlenmektedir.

Elif ÇELİKElif ÇELİK

ETİKETLER: Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak Green Card başvuru sonuçları green card nasıl öğrenilir.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Управление Росгвардии по Самарской области
Газета «Рассвет» (Суземский район Брянской области)

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored