Баскетбол
Добавить новость
Новости

BSL’de bir derbi heyecanı daha! | Günün programı

0 2

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Emlakjet ve Fenerbahçe Beko kozlarını paylaşacak.

Basketbol Süper Ligi’nin Pazar günü Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile kapanışının ardından bir günlük aradan sonra bugün bir derbi daha sahne alacak. Türk basketbolunun iki devi Beşiktaş Emlakjet ve Fenerbahçe Beko, altıncı hafta erteleme müsabakasında karşı karşıya gelecek.

İki ezeli rakibin sahaya çıkacağı mücadelede saat 20:00’de hava atışı yapılacak. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nin ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma BeIN Sports 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BSL’de namağlup tek takım olan Fenerbahçe Beko, Galatasaray Nef karşısında aldığı son galibiyetle bu mücadeleye yüksek bir moralle geliyor. Sarı-Lacivertliler, ligde üst üste sekizinci galibiyetinin peşinde olacak.

Beşiktaş Emlakjet cephesi ise maça inişli çıkışlı bir grafikle geliyor. Lige 3’te 0’la giren siyah-beyazlılar, çıktığı 4 maçın 2’sini kazanırken, son maçında da Türk Telekom karşısında boyun eğmiş olarak sahadan ayrıldı. Rakibinin galibiyet serisine son vermek için sahaya çıkacak olan Beşiktaş da sezonun ilk iç saha galibiyetinin peşinde.

Bu atamanın yakın tarihinde Fenerbahçe’nin büyük bir hakimiyeti var. Sarı lacivertliler, iki takım arasında oynanan son 20 maçın 19’unda sahadan mutlu ayrıldı. Beşiktaş’ın Akatlar’daki son derbi galibiyeti 2012’deydi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde günün programı:

20.00 | Beşiktaş Emlakjet – Fenerbahçe Beko | beIN Sports 5

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored