Баскетбол
Добавить новость
Новости

Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? 2023 Asgari ücret ne zaman belli olacak?

0 18

Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısının ardından asgari ücret toplantılarının ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. Peki asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret artışı ne zaman belirlenecek? 2023 asgari ücret ne zaman belirlenecek? Detaylar burada…

Asgari ücret ne zaman açıklanacak?  Asgari ücret artışı ne zaman belirlenecek?  2023 asgari ücret ne zaman belirlenecek?

ALAKALI HABERLER


Portekiz – Uruguay maçı ne kadar sürer, maç biter mi? 28 Kasım’da Portekiz – Uruguay Dünya Kupası maçında golleri kim attı?

Doğum günü pastası nasıl yapılır?  MasterChef kek tarifi ve yapılışı!  Yaş pasta malzemeleri!
Doğum günü pastası nasıl yapılır? MasterChef kek tarifi ve yapılışı! Yaş pasta malzemeleri!

Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Milyonların merakla beklediği asgari ücret zammı için geri sayım başladı. Asgari ücret toplantısının ne zaman gerçekleşeceği merak konusu oldu. Vatandaşlar yeni asgari ücretin ne kadar olacağını araştırıyor. Peki asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret artışı ne zaman belirlenecek? 2023 asgari ücret ne zaman belirlenecek? Detaylar burada…

ASGARİ ÜCRET NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, pazarlığa ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Bakan Bilgin, yarın takvimi belirlemek için işçi temsilcisi Türk-İş ve işveren temsilcisi TİSK ile bir araya geleceklerini söyledi. Salı (yarın) günü TİSK ve Türk-İş başkanları ile görüşeceğini anlatan Bilgin, “Kendisini davet ettik ve takvimi birlikte belirleyeceğiz” dedi.

Elif ÇELİKElif ÇELİK

ETİKETLER: Asgari ücret ne zaman açıklanacak Asgari ücret artışı ne zaman belirlenecek 2023 Asgari ücret ne zaman açıklanacak?

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored