Баскетбол
Добавить новость
Новости

Seda Sayan Sabahın Sultanı 28 Kasım 2022 Pazartesi Canlı izle!

0 7

Sabah kuşağının en sevilen programlarından Seda Sayan Sabahın Sultanı, her sabah saat 09:45’te seyirciyi Star TV ekranlarına kilitliyor. Seyircilerin heyecanla takip ettiği Sabahın Sultanı programını sunan Seda Sayan, izleyenlerin ekranda görmekten mutluluk duyduğu bir isim. Seda Sayan ise hafta içi her gün 09:45’te yayınlanan Sabahın Sultanı programını izlemek için link arıyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan CANLI izlemek için link burada!

Seda Sayan Sabahın Sultanı 28 Kasım 2022 Pazartesi Canlı İzle!

ALAKALI HABERLER


Fox Tozluyaka 22. bölüm izle! Tozluyaka son bölüm izle!

Çağla ile Yeni Bir Gün 923.Bölüm 28 Kasım Fox Tv izle!
Çağla ile Yeni Bir Gün 923.Bölüm 28 Kasım Fox Tv izle!

CANLI İZLE | Seda Sayan’ı CANLI İZLE! Star TV’nin gündüz programları arasında en sevilen programı Sabahın Sultanı Seda Sayan’ı izlemek isteyenler bugün Sabahın Sultanı Seda Sayan’ı canlı izle! Star TV Sabahın Sultanı Seda Sayan canlı yayınını izle! 28 Kasım Sabahın Sultanı Seda Sayan’ı canlı izleyin! Sabahın Sultanı Seda Sayan son bölüm canlı yayınını araştırıyor.

SULTAN SEDA SAYAN’I CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Sabah kuşağının en sevilen programlarından Seda Sayan Sabahın Sultanı, her sabah saat 09:45’te seyirciyi Star TV ekranlarına kilitliyor. Seyircilerin heyecanla takip ettiği Sabahın Sultanı programını sunan Seda Sayan, izleyenlerin ekranda görmekten mutluluk duyduğu bir isim. Seda Sayan ise hafta içi her gün 09:45’te yayınlanan Sabahın Sultanı programını izlemek için link arıyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan CANLI izlemek için link burada! Seda Sayan Sabahın Sultanı 28 Kasım Canlı İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan bugünkü bölüm izle linki!

SEDA SAYAN SABAHİN SULTAN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün 09:45’te Star TV’de başlıyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan Canlı yayın linki haberimizin sonunda.

SABAHİN SULTAN SEDA SAYAN NE ZAMAN BAŞLADI?
Ekranların fenomen programı, sabahların vazgeçilmezi, bir televizyon klasiği Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezonuyla bomba gibi dönüyor! Yeni sezonda sürpriz ve heyecanın devam edeceği program, 22 Ağustos Pazartesi günü Star’da canlı yayınla başlayacak. Şimdiye kadar birçok çifti evlendiren, aileleri ikna eden, yuvalar kuran efsane programda yer alacak. hem yeni hikayeler hem de destansı aşk hikayelerinin devamı. Yeni slotların kurulmaya devam edeceği programda aksiyon durmayacak! Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği isimler Havvanur-Murat, Emre-Nurgül… Kahramanlarımızın hikayeleri kaldığı yerden devam edecek mi? Yoksa her şey sıfırdan yeniden mi yazılacak?

Sabahın Sultanı Seda Sayan’da fenomen haline gelen ve aşk hikayeleriyle ekranların vazgeçilmezi olan isimler, canlı yayında meraklılarını anlatacak. Çarpıcı gelişmeler tüm gerçekliğiyle ekrana gelecek. Suların hiç durulmadığı Emre ve Nurgül aşkında neler yaşanır? Aileler bir araya gelebildi mi? Nurgül, Emre’nin nişan teklifini kabul edecek mi? Yoksa inat ve kibir bu aşkın sonu mu olacak? Hepsi ve daha fazlası Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yeni bölümlerinde yer alacak. Türkiye’nin en güvenilir ismi Seda Sayan’ın sunumuyla ekrana gelen ve reyting rekorları kıran “Sabahın Sultanı Seda Sayan” 22 Ağustos’tan bu yana hafta içi her gün yeni sezonuyla saat 10:00’da Star’da!

SEDA SAYAN KİMDİR?
Aysel Gürsaçer, 30 Aralık 1962, İstanbul, bilinen adıyla Seda Sayan, Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucudur. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin ardından televizyon sunucusu olarak ön plana çıkmış ve Sabahların Sultanı Seda Sayan başta olmak üzere çeşitli programlara sunuculuk yapmıştır. Düğün salonlarında şarkı söylemeye başladı. Sonra uvertür olarak küçük kumarhanelere gitti. Organizatör sevgilisi Turgut Akyüz’ün Stardust kulübünde assolist oldu. “B” sınıfı gazinolardan biri olan Gülizar’da uzun süre assolist olarak çalıştı. Dönemin büyük oyuncularının yüksek maaş taleplerine sinirlenen Fahrettin Aslan, Harikulade Avcı ile bir süre ders almış ve dönemin en büyük kumarhanesi olan Maksim Gazinosu’nda başrol oyuncusu olarak boy göstermiştir. Böylece ilk kez ciddi bir müzik eğitimi almamış assolistler dönemi başlamış oldu. Seda Sayan’ı Fahrettin Aslan’a öneren yönetmen Türker İnanoğlu oldu. Son olarak Star TV’de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın programını sunuyor.

yöneticiyönetici

ETİKETLER:

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Другие виды спорта

Sponsored