Баскетбол
Добавить новость
Новости

Gecenin Ucunda 9.bölüm fragmanı yayınlandı! Gecenin ucunda yeni bölüm fragmanı izle!

0 17

Ekranların sevilen dizisi bugün 9. bölümüyle Star TV’de olacak. Dizinin sona ermesinin ardından 9. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Peki Gecenin Sonu 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gecenin Sonu yeni bölüm fragmanı var mı? Gecenin Sonu yeni bölümde neler olacak? Gecenin Sonu yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte diziyle ilgili tüm merak edilenler…

Gecenin Sonunda 9. bölüm fragmanı yayınlandı!  Yeni bölüm fragmanını gecenin sonunda izleyin!

ALAKALI HABERLER


Masterchef Fatma Nur elendi mi? Masterchef’e kim veda etti?

Kediler Neden Etrafa İşer?
Kediler Neden Etrafa İşer?

Gecenin sonundaYönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün yazdığı, başrollerini Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal ve Sarp Leventoğlu’nun paylaştığı, TMC Film ve Âlim Yapım imzalı, ilk bölümü 5 Ekim’de yayınlanan, 2022. Romantik Türk televizyon dizisidir. Gecenin Sonunda ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Gece Ucunda dizisinin yeni bölümleri hangi gün yayınlandı? Gecenin sonunda dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar burada…

GECE SONUNDA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANAL?

Gecenin Sonunda, her salı saat 20:00’de Star TV’de.

GECE SONUNDA YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN?

Sevilen dizi Night at the End’in yeni bölümleri Salı günü yayınlandı.

GECE SONUNDA DİZİNİN KONUSU NEDİR?

İş hayatında mutlu olamayan ve başkalarını iyileştirmenin peşinde olan Macide, kendini bulma ve daha önce hiç görmediği bir dünyaya girme yolunda aşkla sınanacaktır.

Fakir bir ailede büyüyen Macide, psikoloji eğitimi almış ancak iş hayatında mutlu olamamıştır. İyileştirmenin ve başkalarını iyileştirmenin peşinde koşan Macide’nin hayatı, Işık Ailesi ile tanıştıktan sonra tamamen değişecektir. Yeni tanıştığı Ahmet (Sarp Levendoğlu) ona delicesine aşık olur ama Macide, Ahmet’in ülkenin en zeki ve başarılı iş adamı olarak tanınan ağabeyi Kazım’dan (Kadir Doğulu) etkilenir. Bu karşılıklı duyguların önündeki en büyük engel Kazım’ın evli olmasıdır. Macide’nin gelişiyle Işık Ailesi’nde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE GECE SONUNDA NELER OLDU?

Kazım onu ​​öpünce Macide şok olur. Her şeye rağmen Kazım, aşka bir şans vermeye kararlıdır. Kazım’dan uzak durmak için elinden geleni yapan Macide, Berrin’in hastalığı ağırlaşınca yeniden yardıma koşar. Ahmet’in onu hayatından çıkarmak için yaptığı ısrarlı yemek teklifini kabul eden Macide’yi kötü bir gece beklemektedir. Masum bir şekilde başlayan yemek, Nine’ın şeytani planının gölgesinde kalır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Elif ÇELİKElif ÇELİK

ETİKETLER: Gecenin Sonunda 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını gecenin sonunda izleyin.

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

Еще новости:

Читайте на Sportsweek.org:

Ставропольское краевое информационное агентство «Победа 26»
Блог сайта «Федеральное агентство новостей №1»

Другие виды спорта

Sponsored