Triatlón

CAMPIONAT D´ESPANYA DUATLÓ. NOELIA JUAN PASTOR SELECCIONADA AL CAMPIONAT EUROPEU DE DUATLÓ

0

El cap de semana del 11-12 d´Abril s´ha celebrat a la localitat catellanoleonesa de Soria, el campionat d´Espanya de Duatló de les categories Cadet, Junior, Sub 23, Élit i grups d´Edat.

A l´encontre asistiren 28 membres del CEA Bétera, que permitiren incrementar la puntuació al ranking nacional de clubs, situant-lo en la vintena posició nacional i fent-lo pujar 4 posicions de l´anterior reconte.

L´éxit d´aquesta posición es deu a la puntuació per equips que es va aconseguir a les categories masculina de cadets, juniors, sub 23 y absoluta, y femenina de cadets, sub 23, absolutes. Recalcar el 3º lloc per equips de la categoría sub 23, formada per Ana Climent, Marina Zaragoza i Siomara López.

A nivell individual recalcar el 5é lloc de Noelia Juan Pastor a la categoría Junior. La carrera que va ser molt disputada li ha permés ser la primera xica del CEA bétera seleccionada per a competir a un campionat europeu. Serà el próxim cap de setmana del 25-26 d´Abril a Alcobendas.

El CEA Bétera va presentar 3 integrants a la prova elit masculina i femenina amb aquest resultats.
  • Patricia Boix Fayos: 41 posició
  • Josep Gómez Sarrià: 63 posició
  • Samuel Gil Redondo: 45 posició

Finalment destacar la tercera posición de Mª José Moreno Carrasco al grup d´edat  50-54.

Enhorabona a tots els competidors i competidores. El próxim encontré nacional será a Marina d´Or al més de maig. (Campionat d´Espanya de Triatló per relleus i Copa del Rei de triatló)