Esquí de fondo
Añadir Noticia
Noticias

Gran detalle de los trabajadores de la estacion LES ANGLES, con guias NEPAL. (sin respuestas)

0 3
Buen detalle :

F: D.NEU

basicamente traducido indica el Sr.Antoni Martin, indica que la ropa de todo el personal, así como otros enseres, tras el viaje de una de sus trabajadoras a Nepal y constatando la carencia de los guias del pais, se decidió el envió del material en condiciones de uso unicamente con detalles (cambio uniformidad, degradación colores, y similares ), pero con todas sus cualidades.

Chapo por la estación. Gran detalle. Suerte para los guias, Les Angles en Nepal.



És el cas de l'estació d'esquí de Les Angles, que aquesta setmana han informat via xarxes socials que la roba laboral dels operaris de l'estació (personal administratiu, de caixes, pisters, conductors de trepitjaneus o de remuntadors...) ha estat entregada per a una segona vida, i de forma gratuïta, a una companyia de guies de les muntanyes del Nepal.

Antonio Martín, director de l'Oficina de Turisme de Les Angles, ha explicat a Diaridelaneu que "en aquest cas és iniciativa d'una treballadora de l'estació, que fa anys viatja al Nepal i va detectar les necessitats d'una companyia de guies. A la tornada va proposar a la direcció de l'estació que, quan s'hagués de renovar els uniformes de treball, valoressin enviar-los a la companyia de guies".

Comments

Комментарии для сайта Cackle
Загрузка...

More news:

Read on Sportsweek.org:

Otros deportes

Sponsored